HOROSKOP

Horoskopi javor Ujori - Peshorja

Horoskopi javor Ujori - Peshorja

Ujori

Gjatë javës 1 - 7 korrik do ju ndodhin disa ngjarje dhe eksperienca të paparashikueshme. Secili prej tyre do të ketë një zhvillim të veçantë që mund të përcaktojë të ardhmen tuaj për vitet e ardhshme.

Disa ngjarje këtë javë do të lidhen me të afërmit tuaj. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë e rëndësishme të ruani harmoninë dhe mirëkuptimin në marrëdhëniet tuaja familjare, të mos krijoni emocione të panevojshme negative rreth jush.

Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të bëni njohje interesante, të dobishme për jetën tuaj personale apo profesionale.

Ngjarjet specifike gjatë kësaj periudhe do t'ju çlirojnë nga një shqetësim. Mund të përjetoni tension të përkohshëm që lidhet me një situatë stresuese.

Në përgjithësi, kjo duhet të jetë një javë në të cilën do të përjetoni fundin ose fillimin e diçkaje që do të jetë baza e zhvillimit tuaj të ardhshëm. Kjo është një javë ndryshimesh, gjërash të reja në jetën tuaj që do t'ju duhet t'i jepni një shans për t'i zhvilluar.

Probleme të vogla në lidhje me paratë mund të lindin gjatë javës. Mund t'ju duhet të bëni një pagesë të humbur ose të vonuar, etj.

Disa prej jush do të planifikojnë afera të rëndësishme që do të përfshijnë shpenzime të caktuara.

Djemtë dhe vajzat do ta nisin këtë javë me një eksperiencë apo lajm të pakëndshëm që do t'i bëjë të qëndrojnë me këmbë në tokë, të përballen me realitetet e jetës që kanë. Këto ngjarje mund të kenë të bëjnë me një burrë në familjen tuaj, me dikë në rrethin tuaj të të afërmve ose me dikë për të cilin keni një respekt të veçantë. Kaloni me shumë kujdes çdo ditë të kësaj jave. Jini të vëmendshëm dhe kini kujdes nga surprizat e pakëndshme, nga problemet që, me më shumë kujdes nga ana juaj, do të mund t'i shmangni.

Burrat do të hyjnë në këtë javë me ide interesante, plane apo pritshmëri të mëdha. Në dashuri mund të lindin përvoja interesante me personin e dashur. Disa prej jush mund të përgatisin një surprizë të këndshme romantike. Pritshmëritë tuaja kryesore për këtë javë do të përqendrohen padyshim në jetën tuaj të dashurisë ose në jetën tuaj personale në martesën që mund të keni.

Gratë do të duhet të kujdesen ose për shëndetin e tyre ose për shëndetin e një gruaje afër tyre, e cila mund të jetë edhe më e re. Një problem shëndetësor nuk ka pse të jetë diçka serioze, por do të kërkojë kujdes dhe vëmendje. Gjatë kësaj jave ka mundësi që të humbisni diçka ose t'ju merret për qëllime egoiste, me dëshirën për t'ju bërë keq.

Peshqit

Gjatë javës 1 - 7 korrik, do të përjetoni ngjarje të papritura në punë ose në biznes. Gjatë këtyre shtatë ditëve mund të krijohet një mundësi për aktivitete të reja, mund të gjeni klientë të rinj ose mund të shfaqen kolegë të rinj.

Kjo javë do të jetë e rëndësishme për ju në shumë mënyra. Jeni gati të merrni vendime serioze dhe të përgjegjshme në lidhje me paratë ose një kontratë financiare.

Gjatë javës do të keni takime dhe biseda lidhur me veprimet tuaja të ardhshme me të afërmit, miqtë apo partnerët.

Përdoreni këtë javë për të zgjidhur çështje të rëndësishme financiare për ju. Gjatë këtyre ditëve do të keni mundësi të përfundoni pagesat apo detyrimet e rëndësishme.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për çështje gjyqësore dhe ligjore nëse jeni të përfshirë në të tilla.

Gjatë kësaj jave do të përjetoni një ngjarje emocionale në lidhje me një pjesëtar të familjes. Për shumë prej jush, do të lindë një arsye serioze për të udhëtuar gjatë javës ose në fundjavë.

Kjo do të jetë një kohë e favorshme për të filluar të jetoni së bashku.

Gjatë kësaj periudhe tregohuni më të përgjegjshëm ndaj vetes nëse keni probleme shëndetësore.

Gjatë javës, do të jeni të kënaqur me lajmet ose një ngjarje që lidhet me dikë që jeton në një qytet ose vend tjetër.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për dashuri dhe eksperienca intime.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, tregohuni të kujdesshëm kur blini gjëra, pajisje se mund të ndodhin komplikime, humbje, dështime.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë me mundësi për të performuar, në fushën në të cilën janë realizuar aktualisht, si arsimi, karriera etj. Gjatë kësaj jave patjetër që do të keni shanse dhe mos i humbisni për shkak të mungesës së vullnetit ose mungesës së dëshirës për një angazhim serioz. Kjo do të jetë një javë e favorshme për udhëtime, duke përfshirë distanca të shkurtra ose vizita në vende rekreacioni jashtë qytetit ku jetoni. Konfliktet gjatë kësaj jave në shumicën e rasteve do të jenë për gjëra të parëndësishme, por shumë të stuhishme dhe me emocione shumë të forta.

Burrat do të kenë vështirësi në kërkimin e informacionit të saktë, komunikimin me njerëz të hapur apo të ndershëm dhe në një moment këto emocione mund të ndikojnë shumë negativisht tek ju. Disa paqartësi, gënjeshtra ose veprime të dyshimta mund të ndodhin edhe në familjen tuaj ose rrethin e të afërmve tuaj.

Gratë mund të jenë armiqtë e vetes këtë javë, duke e ngarkuar veten me dyshime apo zemërime të ndryshme për gjëra që kanë rëndësi ose ndikim të përkohshëm në jetë. Gjatë kësaj jave do ta keni të vështirë të komunikoni me fëmijët tuaj, të kuptoni pikëpamjet e tyre dhe do të prireni të kundërshtoni më shpesh dëshirat e tyre. Sigurisht që do të ketë një arsye specifike për këtë gjendje emocionale, por nuk është diçka që mund të përdoret si justifikim.