HOROSKOP

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Ujori

Gjatë javës nga data 5 deri në 11 shkurt do të keni dëshirën dhe mundësinë për të takuar më shumë persona, qofshin ata të afërm apo miq. Izolimi në shtëpinë tuaj ose vetëm në vendin tuaj të punës do të jetë i padëshirueshëm gjatë këtyre shtatë ditëve dhe do të ketë një efekt të pakëndshëm në shëndetin tuaj.

Shumica e kontakteve gjatë javës do t'ju japin një sasi të madhe informacioni të dobishëm që mund ta përdorni gjatë këtyre shtatë ditëve, ose në të ardhmen e afërt.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për takime romantike.

Gjatë javës do të përballeni me telashe për shkak të gënjeshtrave të dikujt apo veprimeve keqdashëse. Ato mund të drejtohen në mënyrë specifike ndaj jush, ose ndaj dikujt afër jush, gjë që do të ndikojë edhe tek ju në njëfarë mënyre.

Sidoqoftë, është e mundur që ju vetë të keni bërë një gabim duke përdorur mashtrime ose pandershmëri, për të cilat tani do të duhet të paguani.

Gjatë javës do të mërziteni nga një ngjarje apo lajm që ka të bëjë me një djalë që ka gabuar rëndë. Ka mundësi që ato të kenë lidhje me disa akte kriminale, konflikte në një vend publik apo situata të tjera të pakëndshme.

Gjatë javës do të ketë tensione lidhur me paratë që do t'ju duhet të merrni ose që do t'ju duhet të shpenzoni për gjëra të rëndësishme për familjen tuaj.

Do ta keni të vështirë të kuptoni çështjet financiare me njerëzit e shtëpisë tuaj, por ndoshta edhe ju keni faj për këtë.

Djemtë dhe vajzat do të pësojnë disa zhgënjime ose një fyerje, akuzë nga një person i afërt, mik apo shok klase. Do të kuptoni se sa vulnerabël jeni emocionalisht kur dikush t'ju thotë një të vërtetë, ndaj të cilës e gjeni veten të papërgatitur për t'iu përgjigjur. Do t'ju duhet të kërkoni ndihmë, ose këshilla nga një grua.

Burrat do të marrin parasysh çdo hap që bëjnë gjatë këtyre shtatë ditëve. Jeni të vetëdijshëm për përgjegjësitë tuaja dhe nevojën për t'iu qasur atyre me seriozitetin e duhur. Ju presin përvoja dhe suksese të këndshme, çmimin e të cilave e dini vetëm ju. Eksperienca të mira do të vijnë për ata që i meritojnë ato. Mundësitë do t'u jepen atyre që dinë t'i vlerësojnë dhe të përfitojnë prej tyre.

Gratë do të kalojnë një javë me angazhime serioze dhe të përgjegjshme, ndryshime, marrjen e vendimeve të rëndësishme apo zhvillimin e bisedave, diskutimeve serioze. Mund të ketë harmoni në jetën tuaj personale, por kjo do të jetë vetëm falë përpjekjeve tuaja. Java mund të kënaqë shumë prej jush me të ardhura të papritura.

Peshqit

Gjatë javës nga data 5 deri në 11 shkurt do të jetë mirë të tregoni një ndjeshmëri më të madhe ndaj punëve dhe angazhimeve që lidhen me familjen apo shtëpinë tuaj.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të bëni shumë gjëra pozitive në këtë plan, por mund të bëni gabime që ju kushtojnë shtrenjtë.

Për disa prej jush, java do të favorizojë shitjen e një prone dhe blerjen e një tjetre, lëvizjen nga një shtëpi në tjetrën ose ndryshime të tjera pronash.

Gjatë javës do të keni biseda dhe veprime interesante dhe të dobishme të natyrës financiare me gra, të afërme, kolege, kliente apo partnere biznesi.

Rregullimi i një dokumenti financiar me një grua në familjen tuaj do të jetë i rëndësishëm për ju dhe do t'ju çlirojë nga disa angazhime ose vështirësi.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të ndodhin më shumë ngjarje për ata që kanë një fëmijë ose të afërm të ri që jeton në një qytet ose vend tjetër. Bisedat e shpeshta janë të mundshme, por natyra e tyre mund të jetë nga më të ndryshmet.

Gjatë javës do të habiteni nga një lajm i pakëndshëm që lidhet me një ngjarje në jetën e një të afërmi apo miku që ka përjetuar një aksident apo një situatë të vështirë në jetën e tij personale apo në punë.

Gjatë kësaj jave, rast për biseda dinamike do të jenë ngjarjet në jetën e një të afërmi apo miku të ngushtë që jeton apo punon, me shumë gjasa në një shtet apo vend tjetër.

Djemtë dhe vajzat do të përdorin një pjesë të madhe të kohës së tyre për takime dhe përvoja të përbashkëta me të afërmit, miqtë ose njerëzit me të njëjtin mendim. Nuk ka asgjë të keqe me këtë për sa kohë që ju nuk e humbni kohën tuaj duke shmangur detyrat dhe përgjegjësitë e rëndësishme që janë para jush. Gjatë këtyre shtatë ditëve, mund të merrni një ofertë ose mund të shfaqet një mundësi e re për ekspozim dhe përparim në arsim ose karrierë. Java sjell të ardhura të vogla në buxhetin tuaj personal.

Burrat do të përballen me dilema të ndryshme që lidhen me jetën personale apo profesionale, për të cilat do t'ju duhet kohë e mjaftueshme për të menduar para se të merrni një vendim apo të kryeni ndonjë veprim. Është e mundur të diskutoni tema të rëndësishme të jetës suaj me një burrë tjetër, qoftë për të marrë këshilla apo thjesht për të lehtësuar emocionet e forta brenda jush. Gjatë javës do të keni mundësinë të planifikoni disa ngjarje dhe angazhime të rëndësishme që ju presin në të ardhmen e afërt.

Gratë do të kalojnë një javë në të cilën do t'u duhet të pajtohen me dëshirat ose mendimet e njerëzve të tjerë. Kjo mund t'ju bëjë të ndiheni të kufizuar, pa liri të mjaftueshme veprimi. Gjatë javës, çështjet pronësore dhe shtëpiake do të kërkojnë vëmendje, zhvillimi apo zgjidhja e të cilave nuk duhet të vonohet. Disa prej jush do të kenë kontakte të rëndësishme me përfaqësues të një institucioni gjyqësor ose ligjor.