HOROSKOP

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Ujori

Gjatë javës nga 12 deri në 18 shkurt do t'ju kërkohet të shikoni më me përgjegjësi problemet që keni në marrëdhënien tuaj romantike ose në martesë. Në asnjë rast mos e lejoni veten të mbështeteni në premtimet apo rutinën që keni krijuar në marrëdhënien tuaj. Nëse tregoni arrogancë ose nëse injoroni përpjekjet e partnerit për të ndryshuar marrëdhënien tuaj, atëherë kjo javë mund t'ju habisë me një situatë të pakëndshme. Është e mundur të përjetoni një situatë tjetër në të cilën marrëdhëniet e qëndrueshme do të sulmohen nga intrigat ose veprimet keqdashëse të njerëzve të tjerë. Në çdo rast, mos i nënvlerësoni ngjarjet që do të ndodhin në jetën tuaj personale gjatë këtyre shtatë ditëve. Gjatë javës do të keni raste të ndryshme për tubime apo biseda të veçanta me miqtë. Në shumicën e rasteve, këto gjëra do të lidhen me momente të rëndësishme në jetën e njerëzve që jetojnë disi larg jush. Do të ishte mirë të pranoni në fillim të javës faktin që shumë pak nga pritshmëritë tuaja për javën do të ndodhin ashtu siç i planifikoni. Gjithmonë do të ketë diçka që do t'i ndryshojë ato, ose që do ta bëjë zbatimin e tyre shumë stresues. Gjatë javës shmangni kundërshtimin e fëmijëve apo të rinjve që duan të realizojnë disa nga idetë apo synimet e tyre. Nëse mendimi juaj është se ata do të bëjnë një gabim të madh, përpiquni të ndikoni tek ata me argumente të arsyeshme. Përndryshe, le të përjetojnë atë që janë të destinuar të përjetojnë. Djemtë dhe vajzat do të tregojnë shumë fort një tipar të karakterit të tyre: dëshirën për të mbrojtur pozicionin e tyre me çdo kusht. Kjo mund të jetë sjellja e duhur, por mund të jetë edhe një shenjë se keni ende shumë për të mësuar rreth marrëdhënieve njerëzore. Përballja me dikë më të vjetër se ju do të zbulojë pikërisht gjërat që duhet të mësoni. Gjatë javës do të keni ëndrra që lidhen me njerëz që nuk i keni parë kurrë më parë në jetën tuaj ose me ata që tashmë kanë ndërruar jetë. Burrat do të duhet të tregohen diplomatik për të kapërcyer një konflikt të drejtpërdrejtë me një person që e dini se nuk ka ndjenja për ju. Armiqtë tuaj të fshehur dhe të hapur do të jenë shumë aktivë këtë javë. Kjo do t'ju kërkojë të rimendoni sjelljen tuaj ndaj njerëzve të caktuar. Femrat do të jenë në humor për romancë, dashuri, surpriza romantike dhe përvoja të tjera emocionale. Keni takime, mbledhje ose pjesëmarrje interesante në ngjarje që lidhen me një audiencë më të madhe (duke përfshirë një ngjarje në internet). Do bëni plane interesante për të ardhmen dhe do jeni optimistë për shkak të mbështetjes që merrni.

Peshqit

Gjatë javës nga data 12 deri në 18 shkurt këshillohet të shmangni tensionin, stresin dhe panikun, sepse shkaku i gjendjeve të tilla nuk do t'ju sjellë asgjë pozitive si përvojë apo rezultat i arritur gjatë këtyre shtatë ditëve. Shkak për situata të tilla mund të jetë edhe emocionaliteti juaj i tepërt, i cili mund të shkaktojë konflikte të papritura. Nëse arrini të mbroni veten nga përvoja të tilla, do të keni një javë përpara, në të cilën do të ndjeni mbrojtjen e fatit dhe favorin e tij ndaj jush në një mënyrë ose në një tjetër. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të flisni për ngjarjet e kaluara ose do të ktheheni te miqtë dhe të njohurit tuaj të vjetër për shkak të lajmeve të ndryshme që lidhen me to. Në mënyrë të papritur do të dalin në dritë disa të vërteta apo sekrete që nuk do t'ju pëlqejnë, edhe pse kuptimi i tyre nuk është më i rëndësishëm. Gjatë javës do të përjetoni momente tensioni emocional në familje apo në shtëpinë tuaj, për shkak të mosmarrëveshjeve për tema më të rëndësishme për familjen. Mundohuni të përshtateni me ngjarjet dhe njerëzit me të cilët do të vini në kontakt gjatë këtyre shtatë ditëve. Jini të qetë dhe të përulur, të durueshëm dhe diplomatikë. Kjo është koha kur ju mund të tregoni se sa është rritur shpirti juaj dhe nëse keni mbledhur mençuri të mjaftueshme për të mësuar dhe drejtuar të tjerët. Java mund të mbahet mend nga disa prej jush me momente të veçanta në dashuri. Kjo do të jetë një kohë e mirë për të kërkuar një partner të ri jete përmes agjencive të ndryshme të specializuara për këtë. Ju keni një vendim për të marrë për një ngjarje që do të zhvillohet këtë javë. Djemtë dhe vajzat do kenë një javë interesante dhe përgjithësisht pozitive ku do të kenë shpresa më të mira për të ardhmen e tyre. Do të jeni më të pëlqyer nga të tjerët ose do mund të paraqiteni më mirë para njerëzve të rëndësishëm. Shumë e rëndësishme për ju gjatë këtyre shtatë ditëve do të jetë aftësia juaj për të komunikuar me të tjerët dhe për të qenë një dëgjues i mirë. Java do të mbahet mend me një ngjarje ose një përvojë që lidhet me një grua, me shumë gjasa më e madhe se ju. Njohjet e reja do të jenë interesante, por mos nxitoni t'u ktheni shpinën miqve tuaj të vjetër. Së shpejti do t'ju duhen përsëri. Meshkujt do të ndiejnë mungesën e energjisë për të kryer detyrat e rëndësishme gjatë kësaj jave. Sëmundjet e lehta, sikletet fizike ose shqetësime të tjera janë të mundshme. Detyrat tuaja të shtëpisë do të kërkojnë vëmendje të veçantë. Një person i afërt do të ketë nevojë për kujdes. Gratë do të kenë plane dhe angazhime të përbashkëta me gra të tjera që mund të jenë familjare, shoqe, kolege etj. Detyrat dhe përgjegjësitë e shtëpisë dhe familjes do të jenë gjithashtu prioritet për ju gjatë javës.