HOROSKOP

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Ujori

Gjatë javës do të merrni ose monitoroni informacione të rëndësishme në lidhje me të afërmit e moshuar. Një koleksion i lidhur me një person të tillë është i mundur.

Vëmendja juaj do të drejtohet te ngjarjet në jetën e prindërve, gjyshërve, xhaxhallarëve dhe hallave. Kjo javë në përgjithësi vjen me një jetë sociale më aktive, me më shumë takime me të afërm, miq dhe njerëz nga afër dhe larg.

Megjithatë, dinamika më e madhe mund të provokojë edhe tension më të madh në përmbushjen e detyrave tuaja të përditshme dhe përgjegjësive që keni në familjen tuaj.

Vendimet që do të merrni gjatë këtyre shtatë ditëve do të jenë përfundimtare dhe nuk mund të ndryshohen.

Do të jetë veçanërisht e vështirë për ju që keni një bashkëshort që ka kontrolluar gjithmonë marrëdhënien tuaj, pasi kokëfortësia dhe kryeneçësia do të jenë shumë të forta gjatë këtyre shtatë ditëve.

Gjatë kësaj jave do të angazhoheni më seriozisht ose me përgjegjësi ndaj aktiviteteve të fëmijëve tuaj që lidhen me talentin apo edukimin e tyre.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të bëjnë një bisedë serioze për çështjet që lidhen me arsimimin ose karrierën e tyre me një burrë që mund të jetë një anëtar i familjes suaj, një mësues, një mentor ose një menaxher. Do të jetë shumë e rëndësishme këtë javë të mos jetoni me iluzione, të mos besoni premtimet që dikush ju jep vetëm për t'ju hequr qafe. Mbani këmbët fort në tokë dhe mësoni të jetoni në realitetet në të cilat gjendeni tani. Shumë ngjarje këtë javë do të shkaktojnë mendime të ndryshme tek ju. Por gjatë këtyre shtatë ditëve, më tepër do të vëzhgoni, mësoni dhe më rrallë do të merrni vendime të rëndësishme.

Burrat do të angazhohen në detyra më të përgjegjshme në punë. Mund të krijohen situata të reja lidhur me punë shtesë, me gjëra që do t'ju duhet të bëni jashtë orarit të punës. Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë interesante dhe produktive për ju, për aq kohë sa keni ambicie të mjaftueshme për të realizuar gjërat që do t'ju japë jeta. Shumë do ta kujtojnë javën me një përvojë të lidhur me një vajzë ose një grua në familjen ose rrethin tuaj të miqve.

Gratë do të jenë emocionalisht të paqëndrueshme, ndoshta për shkak të ndjekjes së ndonjë ideje apo ëndrre të pamundur në këtë fazë. Në planin personal, mund të keni probleme edhe në marrëdhënien me partnerin, gjë që do t'ju rëndojë më tej. Lajmet e pakëndshme që lidhen me një person që njihni do t'ju zënë në befasi, pasi më së paku keni pritur që diçka e tillë t'i ndodhte atij personi. Përgatituni për më shumë detyra në shtëpi, ose për angazhime të ndryshme me të afërmit tuaj që jetojnë pranë jush.

Peshqit

Gjatë javës nga data 26 shkurt deri më 3 mars do të jetë mirë të investoni më shumë kohë, energji dhe burime në zhvillimin e planeve të rëndësishme për familjen tuaj. Disa nga këto gjëra mund të kenë një zhvillim më të gjatë, i cili patjetër do të pritet dhe nuk do të krijojë tension apo frikë të panevojshme.

Gjatë javës do të keni një angazhim në lidhje me një të afërm që nuk jeton me ju dhe që me shumë mundësi ndodhet larg.

Kjo javë do të favorizojë zhvillimin e çështjeve tuaja materiale dhe pasurore, veçanërisht ato nga të cilat prisni të ardhura financiare apo përfitime të tjera: qira, shitje, këmbim etj.

Kjo do të jetë një javë e favorshme për blerjen e pronave apo sendeve shtëpiake.

Gjatë kësaj jave do të jeni të shqetësuar për shëndetin e një personi, me shumë gjasa nga rrethi juaj i të afërmve, i cili është duke iu nënshtruar një trajtimi dhe ende nuk ka përmirësim të dukshëm. Ecuria e ngadaltë e rikuperimit të tij mund të jetë për shkak të moshës së tij, por mund të ketë një arsye tjetër.

Gjatë javës do të simpatizoni telashet në jetën e një personi nga rrethi juaj i miqve, kolegëve, fqinjëve ose të njohurve.

Do të ishte mirë të shmangni udhëtimet gjatë javës nëse këto gjëra nuk mund të shtyhen.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë interesante, gjatë së cilës do të marrin informacione të dobishme, duke përcaktuar zhvillimin e planeve që lidhen me arsimimin apo karrierën tuaj. Do të jetë e dobishme për ju të komunikoni me një rreth më të madh njerëzish që do t'ju japin drejtime interesante për zhvillim. Miqtë tuaj ose më saktë njerëzit me mendje të njëjtë do të kenë një ndikim pozitiv tek ju. Kjo javë sjell shumë eksperienca interesante për ju, por sigurisht që nuk duhet të fluturoni në re, por vlerësoni me mençuri çdo mundësi që do t'ju jepet gjatë këtyre shtatë ditëve.

Burrat do të tregojnë padurim të pazakontë dhe ndonjëherë edhe agresion në dëshirën e tyre për të realizuar më shpejt detyrën, idenë ose planin e tyre. Veprime të tilla nuk kanë gjasa të kontribuojnë në sukseset tuaja dhe mund të përkeqësojnë ndjeshëm marrëdhëniet që janë të rëndësishme për ju. Nëse arrini të mbroheni nga provokimet këtë javë, do të arrini t'i kryeni detyrat shumë më lehtë dhe madje të arrini një përparim të papritur.

Gratë do të kalojnë shtatë ditë shumë të rëndësishme, jo vetëm sepse do të merrni vendime konkrete për jetën tuaj, por edhe sepse çdo veprim që do të ndërmerrni tani do të jetë një trampolinë drejt suksesit ose dështimit të ardhshëm. Të kuptuarit e rëndësisë së kohës që do të kaloni do t'ju ndihmojë të jeni më të kujdesshëm në veprimet tuaja. Java do të favorizojë zhvillimin e një çështjeje gjyqësore ose ligjore, si dhe ndryshime që lidhen me punën ose biznesin tuaj.