HOROSKOP

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Ujori

Gjatë kësaj jave nga data 11 deri më 17 mars, disa ngjarje dhe eksperienca do të bëjnë që të jeni më optimistë në çështjet dhe planet tuaja familjare.

Shfaqja e mundësive të reja do t'ju japë shpresë dhe besim se koha e vështirë po fillon gradualisht të kalojë.

Gjatë kësaj jave, tregoni më shumë shqetësim për shëndetin ose çështjet personale të fëmijës tuaj ose të një anëtari të familjes suaj. Është e mundur që ata të bëjnë gabime të rënda ose t'i nënshtrohen manipulimeve të dikujt me qëllim të keq, gjë që do t'i kushtojë një lloj humbjeje ose komplikime të tjera.

Gjatë javës do të kënaqeni me lajme të mira në lidhje me paratë ose do të keni mundësi për burime të reja të ardhurash. Ky ndikim i favorshëm në financat tuaja do të ndikojë në të gjithë familjen tuaj dhe ka mundësi që kjo të mos jetë vetëm për shkak të përpjekjeve apo punës suaj.

Gjatë javës do të habiteni nga një bisedë apo një ngjarje që lidhet me një të afërm apo mik.

Djemtë dhe vajzat do të jetojnë me disa pritshmëri të veçanta për këtë javë, por vështirë se do të bëni ndonjë përpjekje specifike për t'i realizuar ato. Do të prireni disi të mbështeteni te njerëzit e tjerë për të bërë punën kryesore. Kjo javë do të favorizojë një udhëtim me familjen ose miqtë, por në rastin e dytë shmangni veprimet e rrezikshme gjatë drejtimit të automjetit. Java do të mbahet mend me një komunikim interesant me miqtë apo bashkëmoshatarët tuaj, të cilët në këtë moment janë në një distancë prej jush. Ju patjetër do të keni më shumë lajme për të ndarë.

Burrat do të duhet të tregojnë përgjegjësi dhe shqetësim më të madh për atë që po ndodh në jetën e një personi ose miku të ngushtë. Edhe pse nuk do të keni humor për t'u përfshirë me problemet e të tjerëve, këtë javë do të jetë e rëndësishme të tregoni ndjeshmëri ose të ndihmoni sa më shumë që të mundeni. Java sjell një eksperiencë me një grua që mund të lidhet me shëndetin e saj, ose një problem serioz në jetën e saj personale.

Gratë do të vendosin që janë të disponuara për ndryshime dhe përmirësime në shtëpinë, vilën ose fermën e tyre që familja zotëron. Ata prej jush që kanë një kopsht do të japin shumë energji dhe ide në zhvillimin e tij. Në asnjë rast, jeta juaj e dashurisë nuk do të jetë në plan të dytë, përkundrazi. Pavarësisht nga statusi juaj martesor,

Peshqit

Gjatë javës nga 11 deri në 17 mars do të përballeni me një zhgënjim në lidhje me personat që nuk do ta përmbushin premtimin ose do t'ju gënjejnë, me diçka që do t'ju shkaktojë një situatë të pakëndshme, konflikt apo humbje.

Do ta kuptoni faktin se është më mirë të kesh pak miq, por të vërtetë, sesa shumë, por të pasigurt ose joserioz.

Gjatë javës do të mësoni lajme të pakëndshme lidhur me një person që e njihni prej shumë vitesh, por mund të mos jeni miq apo të afërm të ngushtë.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, jini të kujdesshëm me fëmijët tuaj që do të udhëtojnë, pavarësisht nga arsyeja. Një udhëtim i tillë mund ta vendosë familjen tuaj në një situatë të papritur dhe të ndërlikuar.

Nëse keni probleme shëndetësore, gjatë kësaj jave shmangni panikun apo frikën e tepruar për t’u konsultuar me mjekun. Ngjarjet e fundit mund t'ju kenë frikësuar, por realiteti juaj është ndryshe.

Ata prej jush që do të angazhohen profesionalisht gjatë këtyre shtatë ditëve do të mund të llogarisin në një zhvillim të mirë të angazhimeve profesionale dhe madje të ndihen krenarë për një punë apo detyra të kryera mirë.

Djemtë dhe vajzat do të kenë raste të ndryshme për t'u bashkuar me miqtë ose shokët e klasës, por mos lejoni që qejfi t`ju lërë mbrapa me mësimet apo angazhimet serioze.

Burrat do të duhet jo vetëm të bëjnë një premtim, por edhe të kalojnë në veprime reale. Një kohë më e përgjegjshme për të zgjidhur problemet shtëpiake do të jetë kjo. Shëndeti i një personi të dashur mund të shkaktojë shqetësim dhe probabiliteti që ai të jetë një person nga shtëpia juaj është shumë i madh. Disa probleme këtë javë do t'ju tregojnë se jeni përkushtuar shumë ndaj gjërave ose njerëzve për të cilët nuk keni informacion të mjaftueshëm.

Gratë do të përfshihen edhe në problemet shtëpiake, me përmirësimet apo riparimet e shtëpisë, të cilat në shumicën e rasteve do të jenë të paraplanifikuara dhe të organizuara. Ju mund të keni pritshmëri për punë ose ndonjë angazhim tjetër në lidhje me një pronë që zotëroni. Java do të favorizojë blerjen e një prone pushimi për ata që planifikojnë diçka të tillë.