HOROSKOP

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Ujori

Gjatë javës tregohuni të kujdesshëm kur udhëtoni, pavarësisht nëse kjo ka të bëjë me angazhimet tuaja të përditshme profesionale apo do të lindë si domosdoshmëri atë ditë.

Lajmet që do t'ju vijnë nga larg shpesh do t'ju zhgënjejnë, trishtojnë ose shkaktojnë tension.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të rëndoheni me probleme të ndryshme që lidhen me pasurinë që ka familja juaj dhe që mund të jenë shkak për konflikt mes jush.

Kjo është një javë e pafavorshme për zgjidhjen e problemeve që lidhen me pasurinë e trashëguar.

Java do të favorizojë përmbushjen e dëshirave dhe synimeve tuaja të dashurisë, për sa kohë ato janë reale dhe në përputhje me ndjenjat e partnerit.

Çdo imponim i vullnetit tuaj do të përballet me rezistencën përkatëse nga personi tjetër.

Një zhvillim i rëndësishëm gjatë javës do të jenë marrëdhëniet emocionale që lidhen me një partner që aktualisht është në distancë nga ju.

Gjatë javës do të jeni të kënaqur me zhvillimin e favorshëm të punëve dhe angazhimeve tuaja tashmë të nisura, të cilat do të vazhdojnë zhvillimin e tyre gjatë këtyre shtatë ditëve dhe me shumë mundësi do të kenë një përfundim të suksesshëm në të ardhmen e afërt.

Mundohuni të shmangni konfrontimet me prindërit, ose me njerëzit nga të cilët prisni ndihmë financiare.

Burrat do të kenë mjaft punë lidhur me riparimin e gjërave të ndryshme, pajisjet, angazhimet me makinën personale e të tjera. Mes gjithë këtyre detyrave që keni, do të jetë nevoja të bëni diçka për fëmijën ose nipin tuaj. Java sjell lajme interesante për ju lidhur me një person me të cilin keni një lidhje të ngushtë.

Gratë do të kenë një kohë të favorshme për vizita apo udhëtime që lidhen me të afërmit apo miqtë. Gjatë javës, do të befasoheni nga vendimet ose veprimet e miqve tuaj, të cilët në mënyrë intuitive kanë gjetur hapësirën për të arritur sukses të rëndësishëm në punën ose biznesin e tyre. Marrëdhënia juaj me një burrë në punën tuaj që është kolegu, mbikëqyrësi ose klienti juaj do të kërkojë vëmendje.

Peshqit

Gjatë javës do të keni disa eksperienca interesante që do të ndryshojnë jetën tuaj të dashurisë. Ka disa ngjarje të rëndësishme që vijnë, biseda për të ardhmen e marrëdhënies tuaj me partnerin tuaj dhe më shumë.

Ka mundësi që këtë javë të filloni një lidhje të re dashurie, e cila do të kthehet në një angazhim më serioz me kalimin e kohës.

Gjatë kësaj jave nuk duhet të shpenzoni pa maturi ose të veproni me nxitim në çështjet tuaja financiare, pasi jeni të prekshëm ndaj gabimeve ose keqvlerësimit të situatave specifike.

Ka mundësi që të zhgënjeheni nga një pritshmëri që do të keni për ndonjë kontratë apo dokument financiar.

Gjatë këtyre shtatë ditëve zhvillimi i ngjarjeve do të jetë i ngadaltë, por konstruktiv dhe me perspektiva të mira për të arritur rezultate të rëndësishme në jetën tuaj. Mësoni të prisni zhvillimin e ngjarjeve dhe mos i bëni presion asgjëje dhe askujt, në mënyrë që të mos krijoni komplikime dhe të mos shkaktoni humbje.

Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë në të cilën do të jenë me fat në performancën e tyre në shkollë apo në punë, si dhe në përcaktimin e rrugës së ardhshme të zhvillimit si individë. Për këtë javë do keni pritshmëri paraprake dhe do vendosni shumë energji në realizimin e tyre, duke kuptuar rëndësinë e kohës në të cilën jeni. Java sjell lajme të mira financiare, mundësi apo të ardhura konkrete në para.

Burrat do të befasohen që në fillim të javës nga një drejtim i ri zhvillimi i gjërave që tashmë i konsideronit të paracaktuara ose të qarta si zhvillim. Nevoja për t'u përshtatur me rrethanat e reja nuk do të jetë e lehtë për të gjithë dhe për disa mund të shkaktojë ankth serioz. Jo se ka një arsye për këtë, por jo të gjithë do të përshtateni shpejt me ndryshimet e papritura. Kjo javë sjell lajme të rëndësishme për ju ose biseda me njerëz nga distanca të ndryshme.

Gratë do të shfaqin një inat, nervozizëm dhe padurim të pazakontë në kontaktet e tyre të përditshme me anëtarët e familjes ose në punën e tyre. Kjo jo vetëm që do të krijojë situata që mund të dalin jashtë kontrollit, por gjithashtu do të kërkojë falje dhe shpjegime të mëvonshme nga ana juaj për sjelljen tuaj të papërshtatshme.