HOROSKOP

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Ujori

Gjatë javës do të duhet të merrni vendime shumë serioze, të rëndësishme për familjen tuaj. Situata në jetën tuaj do jetë e tillë që ngjarjet do t'ju bëjnë presion për të vendosur me shpejtësi më të madhe. Për disa prej jush, kjo mund të perceptohet si një presion psikologjik që do të krijojë tension të brendshëm dhe stres të padëshiruar.

Gjatë javës do të ketë një shqetësim për një udhëtim që do të sjellë disa komplikime, ose do të duhet të shtyhet apo anulohet.

Gjatë javës çështjet tuaja financiare do kenë një zhvillim të mirë.

Gjatë kësaj jave do të keni pritshmëri më të rëndësishme për zhvillimin e angazhimeve tuaja profesionale, ku mund të ndodhin ndryshime, rrethana të reja apo hapa drejt realizimit të ideve të reja.

Djemtë dhe vajzat do të takojnë miq nga fëmijëria e tyre këtë javë, ose do të kenë kontakte virtuale apo telefonike me ta. Fati definitivisht nuk do t'i tolerojë aktivitetet e lojërave të fatit, festat me alkool ose argëtime të tjera të paarsyeshme.

Burrat do të duhet të tregojnë një përgjegjësi më të madhe ndaj këtyre punëve, të cilat janë të rëndësishme për shtëpinë, familjen dhe rrethin e ngushtë të të afërmve. Kjo do të jetë një javë e favorshme për riparime dhe përmirësime, ndërtim, lëvizje apo punë në fermë për ata që kanë një të tillë. Çështjet tuaja financiare do zhvillohen me qetësi, madje edhe nëse do të krijohet ndonjë situatë e papritur, do të arrini të gjeni një zgjidhje të shpejtë. Gjatë javës, miqtë tuaj do të kërkojnë ndihmë nga ju në lidhje me një situatë të rëndësishme.

Gratë do të jetojnë shumë dinamika këtë javë. Java sjell mundësinë e të ardhurave të mira në buxhetin tuaj personal apo familjar, përfshirë ato që do të vijnë nga ndonjë aktivitet apo burim tjetër, përveç pagës tuaj. Java do të favorizojë zgjidhjen e dokumenteve, apo punën me kontrata financiare, si dhe raste të ndryshme që lidhen me pasurinë.

Peshqit

Gjatë javës do të ketë raste të papritura për takime me persona që mund të jenë të afërm, miq apo përfaqësues të ndonjë institucioni apo kompanie me të cilën punoni.

Këto biseda patjetër do të kenë njëfarë ndikimi në të ardhmen tuaj dhe do të jenë të favorshme për ju.

Gjatë javës do të habiteni nga lajmet apo bisedat me persona me të cilët keni të kaluar të përbashkët.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, nëpërmjet miqve tuaj do të mësoni një sekret apo thashethem që do të jetë i rëndësishëm për ju, pasi do t'ju ndihmojë të realizoni një dëshirë, ide apo projekt tuajin.

Jini të hapur ndaj çdo informacioni që merrni këto ditë, por mos intrigoni apo dëmtoni askënd me atë që dini.

Java paralajmëron lajme të pakëndshme lidhur me një fëmijë ose të ri që mund ta njihni personalisht ose që mund të jetë nga rrethi i miqve.

Gjatë kësaj jave shmangni përfshirjen në punët e shtëpisë apo pronës, pasi rrethana të ndryshme do ta bëjnë realizimin e tyre më të gjatë, problematik dhe thuajse të pamundur për t’u përfunduar gjatë këtyre shtatë ditëve. Ju mund të mos keni njohuri ose burime të mjaftueshme për t'i zgjidhur ato.

Djemtë dhe vajzat do të fokusohen kryesisht në komoditetin e tyre personal dhe më tepër material. Kjo do të thotë se do të keni dëshirën për të rinovuar gardërobën tuaj personale. Njohjet e reja gjatë javës nuk ka gjasa të kenë një efekt të favorshëm për ju. Është e mundur që ato të jenë shkaku i vetëvlerësimit të ulët. Në fakt, shfaqja e njerëzve të rinj është për t'ju treguar se çfarë keni ende për të mësuar, për t'ju ndihmuar të bëni një gjykim të vërtetë për gjërat e rëndësishme në jetë.

Burrat do të kenë biseda emocionale me burrat për çështje që lidhen me familjen, punën, ngjarjet e rëndësishme në shoqëri apo politikë. Java do jetë shumë e mirë për ju pasi do ju ofrojë disa shanse për zhvillimin e punëve tuaja të rëndësishme. Ata prej jush që ndihen të lodhur, le të marrin më shumë kohë për të pushuar ose konsultohuni me një mjek.

Gratë do të kërkojnë zgjidhje të reja për problemet e vjetra. Ju ndoshta e keni kuptuar tashmë se në momente të tilla mund të mbështeteni vetëm te vetja dhe intuita juaj. Mund të bisedoni me njerëz që kanë probleme të ngjashme për të parë se si i janë afruar, por kjo do të jetë e dobishme vetëm si informacion. Veprimet aktuale do të duhet të individualizohen rreptësisht dhe të përshtaten me situatën tuaj specifike. Java sugjeron takime ose mbledhje me njerëz nga afër ose larg.