HOROSKOP

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Horoskopi javor Ujori - Peshqit

Ujori

Gjatë javës 10 - 16 qershor do të krijohen mundësi dhe rrethana të favorshme për përmirësime në shtëpinë tuaj. Ditët do të jenë të përshtatshme si për riparime të mëdha ashtu edhe për ndërrimin e mobiljeve apo pajisjeve.

Përdorni këto tendenca të favorshme për të zgjidhur problemet shtëpiake ose familjare.

Gjatë këtyre shtatë ditëve do të angazhoheni në vizita në institucione të ndryshme qeveritare.

Shumë prej jush do të përjetojnë një lloj ndryshimi në punën ose karrierën tuaj këtë javë. Janë të mundshme aktivitete të reja, klientë të rinj, risi të ndryshme etj.

Është e mundur të mungoni në vendin tuaj të punës për çfarëdo arsye: pushime, çështje shëndetësore etj.

Gjatë këtyre ditëve do të jeni të përkushtuar për të zgjidhur një problem delikat që ka lindur mes jush dhe të afërmve tuaj.

Gjatë kësaj jave do t'ju duhet të bëni kompromise për çështje delikate dhe të diskutueshme.

Do të lindë një mundësi apo ide lidhur me një udhëtim, e cila do të realizohet në fund të kësaj vere.

Nëse udhëtoni këtë javë, prisni probleme që do të vijnë nga vendimet dhe veprimet e njerëzve të tjerë.

Në planin financiar do krijohen situata të reja. Me pak më shumë praktikë në veprimet tuaja, do të arrini të dilni nga një situatë e vështirë.

Shumë do të marrin një ftesë për një mbledhje të veçantë.

Gjatë këtyre shtatë ditëve, jini të hapur për çdo ofertë, ftesë, informacion apo lajm.

Djemtë dhe vajzat do të duhet të armatosen me durim dhe të jenë të kuptueshëm për veprimet e njerëzve të tjerë në situata që do të zhvillohen këtë javë. Mos nxitoni të reagoni për çdo lajm, sugjerim apo informacion të marrë. Është e mundur që këto të jenë përpjekje për t'ju provokuar në veprime për të cilat më vonë do të pendoheni. Mbani të dhënat tuaja personale me kujdes. Gjatë kësaj jave mund të vendosni të bëni blerje për veten ose për njerëzit e dashur dhe kjo do të vlerësohet prej tyre.

Burrat do të kenë një javë ku mund të arrijnë rezultate të mira financiare, rritje të të ardhurave personale, fitime më të mira nga puna apo biznesi e të tjera. Fakti që do të keni fat në këto gjëra nuk duhet t'ju bëjë kokëfortë, krenarë apo të silleni me nxitim. Mençuria në veprime jo vetëm që do t'ju sigurojë sukses, por edhe do ta mbajë atë në jetën tuaj për një kohë të gjatë. Konfliktet këtë javë me shumë mundësi do të jenë për shkak të veprimeve të pamenduara, emocionale ose keqdashëse të një burri tjetër ndaj jush.

Gratë do të kalojnë një kohë të rëndësishme për fatin dhe jetën e tyre, në të cilën jo vetëm që do t'ju duhet të merrni vendime të rëndësishme, por edhe të komunikoni me njerëz që kanë një vetëvlerësim të lartë për veten e tyre, të cilët mezi dëgjojnë atë që u thonë të tjerët dhe konsiderohen të paprekshëm ose të paarritshëm. Do të prisni një bisedë, takim ose mbështetje nga një person në rrethin tuaj të miqve. Java sjell shumë ngjarje interesante për ju, veçanërisht nëse jeni prindër dhe keni fëmijë ose nipër.

Peshqit

Gjatë javës 10 - 16 qershor do të kërkoni përgjigje apo zgjidhje për pyetjet dhe problemet që ju shqetësojnë për momentin.

Në një mënyrë apo tjetër do të merrni një zgjidhje për dilemën tuaj komplekse.

Ëndrrat gjatë këtyre shtatë ditëve do të jenë të dobishme për ju.

Gjatë javës çështjet tuaja financiare do kenë një zhvillim të mirë.

Gjatë javës, patjetër do t'i kushtoni kohë dhe vëmendje përfundimit të një projekti apo angazhimi të vjetër.

Ngjarjet nga e kaluara juaj do të bëhen sërish aktuale, përmes kontakteve dhe takimeve të ndryshme.

Përdoreni këtë javë për të zgjidhur çështjet shtëpiake, riparimet ose përmirësimet.

Java do të jetë një kohë e favorshme për blerjen ose shitjen e pronave apo sendeve personale.

Shëndeti juaj mund të kërkojë kujdes, trajtim ose konsultim me një mjek specialist.

Në nivel personal, lavdërimi ose komplimenti nga dikush i rëndësishëm për ju do t'ju kënaqë.

Do të mund të injoroni me kohë një person i cili do të përpiqet të përfitojë me dinakëri nga njohja e tij me ju.

Një bisedë me një grua do t'ju japë një ide me të cilën do të arrini një sukses të rëndësishëm për familjen tuaj.

Disa prej jush do të jenë të prirur për xhelozi ose intolerancë ndaj gabimeve të partnerit ose papërgjegjshmëri. Të tjerët do të kenë dëshirë për dashuri, për aventura intime dhe më shumë liri.

Djemtë dhe vajzat do ta kujtojnë këtë javë me përvoja të ndryshme që do të kenë me bashkëmoshatarët, shokët e klasës apo miqtë e tyre. Ju mund të merrni pjesë në shumë mbledhje ose takime të tjera dhe jo gjithmonë do të ketë një arsye specifike për to. Kini shumë kujdes gjatë këtyre shtatë ditëve që të mos jeni një viktimë e lehtë në duart e një manipuluesi, apo dikush që dëshiron t'ju përdorë si mjet në duart e tij kundër dikujt tjetër. Në marrëdhëniet tuaja personale apo të dashurisë, mund të keni gëzime të vogla por të rëndësishme.

Burrat do të kenë gjithashtu detyra që lidhen me çështjet e shtëpisë ose pronës këtë javë. Është e mundur të keni një bisedë të rëndësishme, të bëni një premtim të përgjegjshëm ose të angazhoheni në ndonjë detyrë serioze që do të jetë e rëndësishme, me shumë gjasa për dikë tjetër pranë jush. Një çështje gjyqësore e natyrës financiare mund të ketë një zhvillim pozitiv, por ndoshta jo përfundimtar për ata prej jush të përfshirë në të.

Gratë do të mbushen me më shumë optimizëm dhe besim në gjërat e mira në jetën e tyre. Gjatë kësaj jave do të prisni diçka të veçantë që do të ketë një lidhje me dikë të afërt. Nuk përjashtohen shfaqjet e lehta të xhelozisë në dashuri apo martesë.