HOROSKOP

Horoskopi mujor Binjakët - Gaforrja

Horoskopi mujor Binjakët - Gaforrja

Binjakët

Ky muaj paraqet mundësi të reja për ju, Binjakë. Nëse keni punuar shumë për të përfunduar një projekt, njoftojeni botën për përfshirjen tuaj dhe festoni atë që keni mundur të arrini. Nëse po planifikoni të filloni një sipërmarrje të re, jini të qartë në drejtimin që dëshironi të merrni. Ky muaj inkurajon veprimin dhe eksperimentimin, duke ju përgatitur për një rol më të prapaskenës muajin e ardhshëm. Hëna e re më 10 mars nxjerr në pah fushën tuaj të karrierës dhe arritjeve. Bëni diçka për të nënkuptuar një fillim të ri, në këtë fushë të jetës suaj. Je i destinuar të shkëlqesh, ndaj mos e zbeh dritën! Hëna e plotë e këtij muaji, 25 Marsi, është një eklips dhe do të vërë në qendër të vëmendjes zonën tuaj të vetë-shprehjes dhe krijimtarisë. Provoni të angazhoheni në dëgjimin e një podcasti ose leximin e një libri, diçka që zakonisht e shmangni.

Gaforrja

Përgatituni për një muaj të ngarkuar, Gaforre. Ka të ngjarë të keni shumë mbi supe dhe një mori idesh. Pavarësisht nëse po përvetësoni aftësi të reja ose po përpiqeni të maksimizoni aftësitë tuaja, do të ndjeni lodhje. Nëse ndiheni të motivuar dhe ngarkesa juaj e punës është e menaxhueshme, shijoni këtë fazë produktive për aq kohë sa të mundeni. Nëse ndiheni të mbingarkuar ose të stresuar në çdo moment, kërkoni qetësinë duke bërë një dush ose shëtisni buzë detit. Kalimi i kohës rreth ujit duhet t'ju sjellë paqe. Hëna e re më 10 mars nxjerr në pah aspektin tuaj të aventurës dhe zgjerimit. Kjo është një kohë e mirë për të kërkuar frymëzim të ri. Merrni parasysh të bëni një udhëtim në një mjedis të ri ose të regjistroheni në një kurs studimi për të përmirësuar aftësitë tuaja. Eklipsi hënor i hënës së plotë më 25 mars aktivizon sektorin tuaj të shtëpisë dhe familjes, duke sinjalizuar një pushim të merituar pas disa javësh të tensionuara – shijojeni!