HOROSKOP

Horoskopi mujor Dashi - Demi

Horoskopi mujor Dashi - Demi

Dashi

Nëse keni lindur në shenjën e Dashit, ky muaj shoqërohet me dëshira dhe manifestime për të arritur paqen, qetësinë në jetën tuaj personale apo shtëpiake. Ky është një muaj i favorshëm për të kërkuar zgjidhje për situata dhe probleme komplekse në shtëpinë tuaj, si dhe për të bërë ndryshime të ndryshme në marrëdhëniet tuaja. Para së gjithash, mendoni se çfarë duhet të ndryshoni dhe më pas filloni të veproni. Në korrik do t'ju kërkohet të merrni vendime të mençura, të shmangni nxitimin ose emocionet kur përballeni me situata të tilla. Kjo është një kohë ndërtimi për ju, kryesisht në karrierën tuaj, por ju mund të bëni shumë gjëra të dobishme dhe të rëndësishme për familjen dhe shtëpinë.

Ata prej jush që janë këmbëngulës, që e dinë se çfarë duan, do të gjejnë mundësitë që u nevojiten. Sigurisht që do të ketë nga ata që do ta kalojnë këtë muaj në mënyrë apatike duke pritur që gjithçka të ndodhë vetvetiu. Kjo do të jetë një kohë kur do t'ju duhet të jeni ndërtues të jetës suaj, me vendimet që do të merrni, hapat dhe ndryshimet që do të bëni.

Njerëzit nga mjedisi juaj i afërt do të arrijnë t'ju befasojnë me veprime apo vendime.

Ky do të jetë një muaj i pafavorshëm për veprimet që lidhen me një çështje gjyqësore ose ligjore, ku mund të përjetoni humbje dhe jo sukses.

Jeta juaj e dashurisë do të varet kryesisht nga harmonia ose siguria e vendit tuaj të punës. Gjatë këtij muaji do të keni ide interesante ose veprime të përbashkëta me të dashurit që do t'ju sjellin ndonjë përfitim financiar ose material.

Gjatë këtij muaji do të udhëtoni kryesisht për arsye familjare, me të afërmit apo për shkak të të afërmve.

Është e mundur të kujdeseni për një pronë që ndodhet në një distancë prej jush ose të blini një të tillë.

Në korrik, disa prej jush do të finalizojnë divorcin ose do të vendosin të ndahen përgjithmonë dhe të fillojnë procedurat e divorcit.

Shumica e lajmeve të këtij muaji do t'ju pëlqejnë, do t'ju hapin mundësi të reja, ose përmes fluksit më të madh (më të përzgjedhur) të informacionit, do të zbuloni horizonte të reja dhe njohuri të reja për gjëra të ndryshme në jetë.

Vajzat dhe djemtë do të kalojnë më shumë kohë me miqtë e rinj apo të vjetër. Do të keni diçka për të folur, diçka për të ndarë dhe në përgjithësi do të jeni të mbushur me emocione të ndryshme. Gjatë këtij muaji do të keni marrëdhënie të mira me shokët e klasës apo kolegët. Disa nga sukseset e rëndësishme të këtij muaji do të lidhen me ndërtimin dhe zbatimin e planeve, për të cilat nuk ka gjasa të hasni ndonjë pengesë dhe vështirësi serioze.

Burrat mund të përjetojnë probleme të vogla shëndetësore që nuk do të jenë të rastësishme. Ky muaj sjell përvoja të ndryshme në lidhje me një fëmijë, nip apo të ri nga rrethi juaj i ngushtë i të afërmve që jeton në një qytet ose në një vend tjetër. Shumica prej jush do të jenë në gjendje të realizojnë pritshmëritë për këtë muaj në lidhje me një rritje të të ardhurave mujore. Kostot janë të vështira për t'u parashikuar. Në punën tuaj do të krijohet një situatë konflikti, nga e cila do t'ju duhet të dilni me diplomaci, pa nënçmuar veten apo ndonjë koleg.

Gratë do të përballen me telashe serioze që padyshim që kanë sinjalizuar muajt e fundit, por ju ose i keni injoruar, ose i keni marrë lehtë. Megjithatë, tani situata do të jetë shumë më ndryshe dhe do t'ju kërkohet jo vetëm t'i kushtoni vëmendje, të merrni vendime të arsyeshme, por edhe të bëni disa ndryshime në stilin tuaj të jetesës. Gjatë këtij muaji mund të rëndoheni nga disa probleme shtëpiake.

Demi

Nëse keni lindur nën shenjën e Demit, këtë muaj do të jetë e rëndësishme për ju që të arrini, ruani ose siguroni rehati në shtëpinë tuaj ose në marrëdhëniet tuaja me njerëzit me të cilët jetoni. Nëse në këto gjëra keni probleme që tashmë kanë lindur, atëherë kërkoni zgjidhjen e tyre sepse në të kundërt, këto probleme apo situata të pakëndshme do t'ju ndjekin deri në fund të këtij viti. Mos prisni që kjo të ndodhë, nuk është e dëshirueshme!

Muaji korrik sjell rrethana dhe ngjarje të reja në jetën tuaj. Gjatë këtij muaji do të keni mundësinë dhe dëshirën t'i shikoni gjërat më në detaje përpara se të merrni një vendim për t'u angazhuar për diçka. Do të ndjeni intuitivisht se nuk jeni në periudhën më të mirë të vitit dhe veprimet e nxituara të çdo natyre mund t'ju shkaktojnë vetëm probleme, bezdi dhe madje edhe humbje.

Me fat do të jenë ata prej jush që veprojnë me mençuri dhe prakticitet, shmangin veprimet e nxituara dhe ato emocionale, veçanërisht kur lidhen me kontrata, para ose marrëdhënie të rëndësishme.

Një rol pozitiv, por ndoshta jo edhe aq të ndritshëm në jetën tuaj këtë muaj do ta kenë personat me të cilët keni marrëdhënie profesionale, publike apo politike.

Korriku do të jetë një muaj veçanërisht i rëndësishëm për punën, arsimin apo biznesin tuaj, ku në mjedisin tuaj do të shfaqen njerëz të rinj. Mund të mësoni shumë prej tyre, por gjithashtu mund t'ju duhet të ruheni nga besimi i tepërt dhe mos nxitoni t'u zbuloni veten.

Në korrik do të keni plane apo pritshmëri specifike lidhur me familjen apo të afërmit tuaj.

Ky muaj definitivisht nuk do të jetë një muaj i parëndësishëm në jetën tuaj. Ata prej jush që janë mësuar të jetojnë dhe veprojnë në mënyrë të organizuar dhe në përputhje me burimet dhe rrethanat, do të mund ta kujtojnë këtë kohë me shumë rezultate dhe arritje të rëndësishme.

Gjatë këtij muaji pothuajse të gjithëve mund t'ju lindin shanse të papritura, por jo të gjithë do të jenë gati t'i ndjejnë, t'i realizojnë dhe në përgjithësi t'i shfrytëzojnë ato.

Në korrik do t'ju duhet të përjetoni ose dëshmoni një situatë stresuese ose incident që do të ndodhë në distancë nga ju. Kjo ngjarje ndoshta nuk do t'ju ndikojë drejtpërdrejt, por do të ketë një ndikim shumë të fortë emocional mbi ju për një, dy ose më shumë ditë.

Gjatë këtij muaji, mos u tregoni dembel apo të pakujdesshëm me gjërat tuaja personale, pasi dikush mund të përfitojë nga shpërqendrimi juaj dhe të heqë diçka që është e vlefshme për ju.

Këtë muaj do të kërkoni më shumë informacion për zgjidhjen e një situate të pakëndshme ose delikate përpara se të vendosni se si t'i qaseni zgjidhjes së saj.

Mund të ketë çështje dokumentesh ose kontratash ku mund të ndodhë një vonesë, gabim i paqëllimshëm, etj.

Djemtë dhe vajzat do të drejtohen në një aktivitet premtues për sa i përket burimeve të të ardhurave të tyre, qoftë nga puna apo nga një aktivitet tjetër. Ky muaj do të shënojë një linjë të re sjelljeje dhe zhvillimi në marrëdhënien tuaj të dashurisë.

Financiarisht, korriku nuk paraqet probleme apo vështirësi të mëdha, por ju vetë e kuptoni se gjithçka do të varet nga veprimet dhe vendimet individuale të secilit përfaqësues të kësaj shenje të zodiakut.

Gjatë këtij muaji, burrat do të udhëtojnë për të takuar dikë ose do të mirëpresin mysafirë në shtëpinë tuaj nga një vendbanim tjetër.

Ata prej jush që po përjetojnë ndonjë problem shëndetësor do të bëjnë mirë të kërkojnë këshillën e më shumë se një mjeku përpara se të kryejnë një trajtim serioz.

Për gratë, konfliktet këtë muaj nuk do të sjellin asgjë pozitive në jetë, përveç fyerjes, hidhërimit apo trishtimit.