HOROSKOP

Horoskopi mujor Luani - Virgjëresha

Horoskopi mujor Luani - Virgjëresha

Luani

Nëse keni lindur në shenjën e Luanit, me siguri muajin korrik do ta mbyllni me më shumë përgjegjësi sesa kishit më parë. Këtë muaj do të jetë e rëndësishme për ju që të gjeni dhe mbani një ekuilibër të shëndetshëm midis asaj që mund të përballoni dhe asaj që nuk mundeni. Me çdo kusht, jepjani kohën dhe energjinë tuaj atyre që kanë nevojë për ju, por sigurohuni që të gjeni kohë të mjaftueshme edhe për mirëqenien tuaj.

Muaji korrik ju sjell angazhime dhe ndryshime në lidhje me gjendjen tuaj financiare. Kjo mund të përfshijë një blerje, ose një lëvizjeje që lidhet me pronën që zotëroni ju ose familja juaj. Ky do të jetë një muaj i favorshëm për udhëtime, të cilat mund t'ja dhuroni dikujt, ose dikush mund të bëjë të njëjtën gjë për ju.

Gjatë këtij muaji shmangni me çdo kusht manifestimet e vetëbesimit të tepërt, arrogancës dhe mos i injoroni këshillat apo ndihmën e njerëzve të tjerë.

Një dokument ose informacion i rëndësishëm do të kërkojë vëmendjen tuaj, të cilën me shumë mundësi do ta merrni me email ose postë. Ekziston mundësia që ta humbni ose të bjerë në duart e njerëzve që do ta përdorin për t’ju bërë keq.

Në korrik do të merrni oferta të ndryshme, informacione të rëndësishme ose një ftesë për marrë pjesë në ndonjë event. Ky nuk do të jetë aspak një muaj i mërzitshëm për ju, nëse nuk zgjidhni të izoloheni nga njerëzit ose shoqëria në të cilën jetoni.

Disa nga ngjarjet e pafavorshme të këtij muaji mund të lidhen me një çështje gjyqësore ose ligjore, të cilat mund të jenë të pakëndshme për ju.
Ata që po përpiqen të bëjnë ndryshime në jetën e tyre, do të duhet të veprojnë me shumë kujdes, pa vendime dhe veprime arrogante ose emocionale.
Në korrik, do të keni eksperienca të ndryshme me miqtë që jetojnë në të njëjtin qytet ose gjetkë. Është e mundur të kryeni ndonjë aktivitet me miqtë nga i cili do të merrni një fitim monetar, i cili nuk do të jetë domosdoshmërisht ndonjë shumë e madhe parash.

Për disa prej jush, korriku sjell një mbledhje të rëndësishme familjare lidhur me një përvjetor, ditëlindje, fejesë apo martesë.
Emocionet e këndshme këtë muaj do të lidhen më së shumti me jetën tuaj personale dhe marrëdhëniet e veçanta që keni me disa persona.
Kjo do të jetë një kohë e favorshme për të zgjidhur keqkuptimet apo situatat e diskutueshme me njerëz nga rrethi i të afërmve, miqve, fqinjëve, kolegëve dhe të njohurve.

Gjatë këtij muaji, shumë do të marrin informacione ose do të kenë ndonjë përvojë të papritur në lidhje me një dashuri të vjetër, ish-bashkëshort ose admirues nga e kaluara e tyre.

Djemtë dhe vajzat mund të kenë nevojë të kujdesen për shëndetin e tyre, të ndërmarrin disa trajtime mjekësore ose dentare, terapi ose procedura fizioterapie.

Burrat do kenë plane të guximshme dhe të realizueshme për këtë muaj. Zbatimi i tyre do të jetë plotësisht i mundur, por padyshim që do të varet nga aktiviteti juaj, nga përgatitja juaj paraprake ose burimet që keni për zbatimin e tyre.

Gjatë këtij muaji gratë mund të lejojnë shfaqjen e nxituar të një konflikti, të mashtruara nga informacionet e rreme që do të marrin nëpërmjet një personi tjetër. Kjo mund t'ju vendosë në një pozicion shumë të pakëndshëm, veçanërisht nëse keni shkuar shumë larg me fyerjet ose akuzat tuaja. Gjatë këtij muaji do të jetë e nevojshme të shkoni në ndonjë institucion për një kontratë, dokument apo marrëveshje tjetër të rëndësishme që do të duhet të lidhni, nënshkruani ose merrni.

Virgjëresha

Nëse keni lindur në shenjën e Virgjëreshës, muaji korrik do të jetë një muaj në të cilin do të jetë mirë t'i kushtoni vëmendje njerëzve që ju rrethojnë, veçanërisht atyre që doni. Ata do të kenë nevojë për mbështetjen, këshillën dhe ndihmën tuaj.

Ky muaj sjell shumë dashuri, për ata që e kërkojnë dhe për ata që dinë ta ruajnë kur e gjejnë. Gjatë këtij muaji janë të mundshme lloj-lloj surprizash në jetën tuaj të dashurisë, si krijimi i një lidhjeje të re, shndërrimi i një miqësie në dashuri.

Korriku do të befasojë disa prej jush me një takim me një shpirt binjak ose me një person që do të dashuroheni me shikim të parë, duke ndjerë një tërheqje të pashpjegueshme për këtë person. Do të ketë një ndërhyrje shumë të fortë këtë muaj nga bota shpirtërore në dashurinë dhe jetën tuaj personale.

Nga ana materiale, korriku do të jetë një muaj i favorshëm për blerjet e artikujve që janë të rëndësishëm për shtëpinë tuaj ose për komoditetin tuaj. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për ata që planifikojnë të blejnë një shtëpi të re, një makinë të re, etj.

Gjatë këtij muaji, mund të jeni të ftuar në një mbledhje familjare, ku do t'ju duhet të shkoni me një dhuratë të përgatitur mirë të përshtatshme për rastin.

Shpenzimet tuaja këtë muaj do të rriten dhe ndonjëherë do të keni ndjenjën se po shpenzoni para për gjëra të panevojshme. Ndjenja të tilla nuk duhet të injorohen. Merrni kohë për të ndryshuar mënyrën se si i përdorni burimet e parave që keni. Për ata prej jush që kanë kredi ose përdorin para të huazuara, situata është shumë më ndryshe.

Në korrik, do t'ju duhet të merreni me disa dokumente të rëndësishme për shtëpinë ose familjen tuaj, duke paguar taksat ose sigurimet dhe dokumente të tjera të rëndësishme për shtëpinë dhe familjen tuaj. Ata prej jush që janë të angazhuar në ndonjë blerje ose shitje të pronës do të kalojnë disa nxitje ose finalizim të një transaksioni të tillë.

Gjatë këtij muaji do të keni pritshmëri të mëdha për realizimin e planeve tuaja. Ju mund të mbështeteni në këshillat ose ndihmën e njerëzve të tjerë. E mira është se rrethanat do të jenë në anën tuaj dhe rezultatet do të varen nga përpjekjet, ambicia, përgatitja dhe aftësitë tuaja.

Gjatë këtij muaji telashet apo personat e pakëndshëm do të arrijnë t'ju befasojnë, pavarësisht se sa të vëmendshëm jeni ndaj tyre. Disa sprova do të duhet të përjetohen pa marrë parasysh sa të kujdesshëm jeni për t'i shmangur ato.

Udhëtimet këtë muaj do të jenë kryesisht në distanca të shkurtra ose në vendin ku jetoni.

Gjatë këtij muaji mund të mërziteni nga një lajm i pakëndshëm që lidhet me një person që nuk e njihni personalisht, por që e respektoni, ose me të cilin keni një marrëdhënie të veçantë.

Në korrik, ata prej jush që do të përfshihen në një çështje gjyqësore apo ligjore, apo do të kenë angazhime të tjera të rëndësishme me përfaqësues të ligjit apo autoritetit, mund të shpresojnë për një zhvillim të mirë.

Kjo do të jetë një kohë e favorshme për ndryshime të mëdha në jetën e atyre që planifikojnë të krijojnë një familje të re, një punë të re ose një shtëpi të re.

Vajzat dhe djemtë do ta kujtojnë këtë muaj me eksperienca të ndryshme që lidhen me jetën e tyre personale, me miq të afërt. Çdo kompliment apo lavdërim i vetëm këtë muaj do të ndikojë tek ju shumë më pozitivisht dhe konstruktivisht se zakonisht.

Nuk ka asnjë mënyrë që të mos ktheheni në ngjarje apo përvoja nga e kaluara juaj këtë muaj. Arsyeja për këtë mund të jetë nevoja për një përvojë jetësore që mund t'ju ndihmojë në një situatë të përsëritur ose të ngjashme këtë muaj.

Në rrugën e gabuar do të jenë ata burra të Virgjëreshës që vazhdojnë të jetojnë me të kaluarën e tyre, duke i dhënë vetes shpresa se diçka mund të kthehet prapa ose të përjetohet përsëri në një mënyrë më të mirë. Gjatë këtij muaji do të lind një shpenzim më i madh, i papritur ose shqetësues, ndoshta i lidhur me fëmijën ose nipin tuaj.

Gratë duhet të befasohen nga disa ngjarje që do të përjetojnë këtë muaj në sferën emocionale të jetës së tyre. Mund të ndjeni interes romantik nga dikush tek ju, pavarësisht nga statusi juaj martesor. Korriku mund të jetë një muaj flirti, aventurash të papritura dhe të stuhishme.