HOROSKOP

Horoskopi mujor Shigjetari - Bricjapi

Horoskopi mujor Shigjetari - Bricjapi

Shigjetari

Nëse keni lindur në shenjën e Shigjetarit, për ju muaji korrik mund të sjellë një kohë harmonie në familje, shtëpi dhe më shumë lehtësi në përballimin e përgjegjësive tuaja të përditshme. Kjo është një kohë kur do t'ju kërkohet të përqendroheni në marrëdhëniet, të kujdeseni për të tjerët dhe të arrini stabilitet në jetën tuaj. Kjo mund të përfshijë marrjen e më shumë përgjegjësive shtëpiake, kujdesin për të dashurit ose gjetjen e mënyrave për të sjellë më shumë ekuilibër dhe paqe në jetën tuaj.

Në korrik do të jetë mirë që të bëni një bilanc të asaj që keni arritur që nga fillimi i vitit deri tani dhe të bëni rregullimet e nevojshme përpara se të ecni përpara.

Gjatë këtij muaji, mund të keni një ide më të qartë se ku është vendi juaj, çfarë duhet të bëni dhe në përgjithësi se cili është kuptimi i jetës suaj si mision apo si detyrim.

Jeta juaj e dashurisë fsheh disa gracka ose rreziqe reagimesh dhe veprimesh të pamenduara që mund të merren në mënyrë kontradiktore nga partneri juaj dhe të shkaktojnë kontradikta ose konflikte në marrëdhënien tuaj. Nëse keni ndonjë dyshim për besnikërinë e partnerit tuaj, sigurisht që do të gjeni mënyra për të kontrolluar dhe për të parë se sa mirë përputhen intuita ose dyshimet tuaja me realitetin.

Në korrik, angazhimet, ngjarjet apo situatat e papritura do të lidhen me gjërat materiale në jetën tuaj, me një lloj pasuriem apo blerje. Mund të fitoni diçka, të blini diçka të re, por gjithashtu mund të humbni. Të gjitha llojet e surprizave janë të mundshme në këtë drejtim.

Ata prej jush që do të përfshihen në procese gjyqësore apo juridike në lidhje me pronën do të mund të bëjnë njëfarë progresi, por jo përfundimtar.

Korriku sjell nevojën për të marrë vendime të ndryshme që do të jenë të rëndësishme për shtëpinë, familjen dhe pronën që zotëroni.

Mund të priten ngjarje apo ndryshime të mira në punë dhe në karrierën tuaj në përgjithësi. Mund të merrni një ofertë të re që lidhet me një rritje në shërbim, ose që lidhet me një punë të re, një aktivitet të ri biznesi.

Në muajin korrik, konfliktet në jetën e djemve dhe vajzave pothuajse gjithmonë do të shkaktojnë humbje, dështim në temën e debatit ose prishje të marrëdhënieve me miqtë apo të afërmit.

Disa nga problemet tuaja të vjetra këtë muaj do të kenë një shans për t'u zgjidhur vetvetiu, pa presion nga ju dhe në një mënyrë të mirë për ju.

Gjatë këtij muaji do të keni një takim apo mbledhje të caktuar lidhur me një bisedë serioze me karakter financiar.

Korriku nuk është një nga muajt më të favorshëm për udhëtime, ose të paktën do të shkaktojë disa ndryshime, shtyrje apo vonesa në planet e udhëtimit.

Burrat e lindur nën këtë shenjë të zodiakut do të duhet të tregojnë forcë dhe vullnet më të madh për të siguruar stabilitet për familjen dhe veten e tyre, për të mbrojtur pozicionet e arritura tashmë në aspektin material apo financiar.

Gjatë këtij muaji do të kaloni momente paniku, frike apo ankthi, por ato do të kalojnë shpejt.

Gjatë këtij muaji do ju duhet të bëni shpenzime të paparashikuara në lidhje me personat e familjes suaj.

Pavarësisht nga momentet më të shpeshta të humorit të keq apo të depresionuar, korriku mund të jetë një muaj progresiv dhe produktiv për ju. Të paktën një mundësi e re do të shfaqet për të zhvilluar idenë ose planin tuaj, për të arritur sukses ose për të qenë të kënaqur me vendimet dhe veprimet tuaja.

Gratë do të mund ta kujtojnë këtë muaj me një gëzim të papritur ose të merituar.

Do të ndiqni me shumë kujdes veprimet e dikujt që ju ka bërë një premtim.

Disa prej jush do të marrin një ftesë për një martesë apo mbledhje familjare këtë muaj.

Disa do të kenë mundësinë të fillojnë një aktivitet të ri dhe të paguar mirë, ose të lidhin një kontratë të re fitimprurëse.

Bricjapi

Nëse keni lindur nën shenjën e Bricjapit, në korrik vëmendja dhe veprimet tuaja do të drejtohen tek njerëzit që doni, tek gjërat që doni të bëni dhe që ju japin njëfarë harmonie të brendshme, rehati, ju ndihmojnë të ruani dhe të shëroheni nga stresi në trupin tuaj. Për ju, kjo do të jetë një kohë për të hequr qafe çdo ndjenjë frike dhe pasigurie dhe për t'u përqëndruar në gëzimet në jetë.

Në korrik, ngjarje apo njerëz të ndryshëm do t'ju rikthejnë në të kaluarën tuaj të afërt ose më të largët, qëllimi i së cilës do të jetë t'ju bëjnë presion për të mësuar disa gjëra për ju. Për secilin prej jush, ato do të lidhen me gjëra të ndryshme. Gjendjet shëndetësore të pazgjidhura ose të patrajtuara mund të dalin sërish në plan të parë, duke ju bërë presion që të mbani një qëndrim më të përgjegjshëm ndaj tyre.

Ky do të jetë një muaj i favorshëm për ju që do të keni kontakte me një institucion gjyqësor, juridik apo tatimor për çështje që lidhen me dokumente të ndryshme, pagesa apo marrëdhënie të tjera financiare.
Jeta juaj e dashurisë mund të jetë harmonike dhe kjo do të varet kryesisht nga emocionet tuaja dhe aftësia juaj për të folur në mënyrë diplomatike me të dashurin tuaj.

Shqetësimet dhe ankthet e ndryshme në familjen tuaj mund t'ju ndihmojnë të lidheni më shumë, por gjithashtu mund t'ju ndajnë përgjithmonë. Gjithçka do të varet nga ky test që do t'ju dërgojë jeta për të parë se sa e qëndrueshme apo e rreme është marrëdhënia juaj.

Në korrik do të keni shumë takime me miqtë, me të cilët do të diskutoni gjëra të ndryshme në jetën tuaj personale, apo ngjarje që ndodhin në ambientin ku jetoni dhe në botë.

Miqtë tuaj mund të jenë të lumtur për një shtëpi të re dhe kjo do të jetë një arsye për një mbledhje të veçantë.

Gjatë këtij muaji, shumë do të kenë njohje të reja me njerëz nga afër dhe larg, të cilët në një periudhë të mëvonshme do të mund t'i takojnë personalisht.
Djemtë dhe vajzat do të kenë raste të ndryshme gëzimi dhe kënaqësie nga sukseset e vërteta. Jeta juaj personale mund të jetë shumë më pozitive nëse i kushtoni vëmendje dhe energji në këtë drejtim.

Konfliktet më serioze këtë muaj do të jenë rezultat i sekreteve të zbuluara, gënjeshtrave, mashtrimeve apo veprimeve të tjera, si në jetën personale ashtu edhe në punë.

Burrat gjatë këtij muaji do të marrin një ftesë ose një ofertë që fillimisht do t'i kënaqë, dhe më pas do të marrin një refuzim ose ndonjë justifikim për ta shtyrë atë.

Eksperienca apo ngjarje të papritura në këtë muaj mund të lidhen me një lloj humbjeje, vjedhjeje, jo vetëm materialisht apo financiarisht, por edhe idesh, miqësish, sekretesh të përbashkëta etj.
E mira është se gjatë këtij muaji do t'i keni këmbët fort në tokë dhe do të keni mundësinë të drejtoni energjinë dhe burimet tuaja në gjëra që janë realisht të arritshme.

Gratë do të marrin diçka të rëndësishme këtë muaj. Ky do të jetë një muaj i favorshëm për arritjen e rezultateve më të mira financiare.
Një ndarje fizike me një person që jeton në të njëjtën zonë me ju mund t'ju shqetësojë emocionalisht.

Ky mund të jetë një muaj i fortë dhe progresiv për ju, në të cilin me përgatitje të mirë, me njohuri dhe aftësi të mjaftueshme, do të arrini rezultate ose ndryshime shumë të rëndësishme në jetën tuaj.