HOROSKOP

Horoskopi për datën 10 korrik

Horoskopi për datën 10 korrik

Të mërkurën do t'ju kërkohet të tregoni aftësinë për të qenë të durueshëm, për të pritur atë që të tjerët duan t'ju thonë. Shikoni me durim se si mund të zhvillohen disa ngjarje. Është më mirë për ju që në këtë fazë të përmbushni rreptësisht detyrat tuaja pa u hutuar nga gjëra të tjera që vetëm do t'ju heqin kohën dhe energjinë e vlefshme.

Nëse keni lindur nën shenjën e Dashit, Luanit ose Shigjetarit, në këtë ditë çdo përpjekje për të kontrolluar ngjarjet ose njerëzit mund të shkaktojë manifestime të vrazhdësisë ose fjalë dhe veprime të papritura, të pamenduara. Veprimet provokuese të disa njerëzve rreth jush nuk duhet të shkaktojnë zemërim apo urrejtje. Mundohuni të zbuloni arsyen e vërtetë të reagimeve të tyre dhe nëse nuk e gjeni, injoroni praninë e tyre në jetën tuaj për atë ditë. Nëse keni lindur në shenjën e Dashit, sot do të keni plane interesante për të zbatuar, për sa kohë që ndiheni mire, veçanërisht mendërisht. Shëndeti duhet të jetë gjithmonë prioriteti juaj. Nëse keni lindur në shenjën e Luanit, të mërkurën do të jeni më optimistë për të ardhmen tuaj sepse do ta keni më të qartë se çfarë doni të bëni dhe si të arrini rezultatet e dëshiruara. Për përfaqësuesit e Shigjetarit, e mërkura do të kërkojë një kryerje më të ngadaltë të detyrave të përditshme. Merrni kohën tuaj dhe do të keni kohë të mjaftueshme për gjithçka. Padurimi mund të jetë ‘thembra e Akilit’ sot. Aty ku lindin konflikte, faji do të jetë kryesisht nga ju, ndaj mos fajësoni askënd tjetër.

Nëse keni lindur në shenjën e Demit, Virgjëreshës apo Bricjapit, dita sjell takime, biseda apo veprime të ndryshme. Sot angazhimet tuaja familjare do jenë më të shumta, por do mund t’i planifikoni mirë gjërat. Organizimi i mirë i punëve do të përcaktojë sukseset tuaja sot. Nëse keni lindur në shenjën e Demit, të mërkurën do të krijoni kontakte dhe marrëdhënie të reja dhe të dobishme me njerëz nga distanca të ndryshme. Shmangni ballafaqimet me njerëz që duan që gjërat të ndodhin gjithmonë ashtu siç duan ata. Nuk do të mund t'i mposhtni sot!

Për të lindurit në shenjën e Virgjëreshës, e mërkura do të jetë një ditë e favorshme për përgatitjen dhe organizimin e planeve, zbatimi i të cilave pritet në ditët në vijim. Nëse keni lindur në shenjën e Bricjapit, idetë ose propozimet e reja në lidhje me punën tuaj do të jenë premtuese, por mund të kërkojnë një kohë më të gjatë për t'u zbatuar.

Nëse keni lindur në shenjën e Binjakëve, Peshores apo Ujorit, sot nuk do të keni një humor të mirë. Kjo mund të jetë për shkak të disa lajmeve të pakëndshme që do të merrni për njerëzit që njihni. Sot ka gjasa të bëni gabime të pakëndshme, ose të futeni në situata të pakëndshme. Nëse keni lindur në shenjën e Binjakëve, e mërkura do të krijojë një atmosferë dhe kushte të favorshme për punë apo biznes. Lajmet nga qytete dhe vende të ndryshme do të jenë të rëndësishme. Sot mund të merrni një dhuratë, letër, dërgesë etj. Për të lindurit e shenjës së Peshores, dita sjell më shumë detyra, por do të arrini t'i përfundoni ato relativisht shpejt. Gratë do të jenë veçanërisht në një pozicion të mirë për punë të shpejtë dhe cilësore. Nëse keni lindur në shenjën e Ujorit, kjo ditë sjell reflektim për çështje apo plane më të rëndësishme që lidhen me martesën, familjen apo çështje të tjera familjare.

Nëse keni lindur në shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqve, kjo do të jetë një ditë interesante, me përvoja të papritura ose me shfaqjen e ideve dhe mundësive të reja. Të mërkurën do të dëshironi t'i bëni gjërat në një mënyrë tjetër, të shkoni diku ku nuk keni qenë më pare, ose të takoni njerëz të rinj.

Sot keni nevojë për ndryshime në jetën tuaj dhe patjetër do të përpiqeni për to. Dëshira juaj për të sjellë emocione në jetën tuaj, për të krijuar raste për takime dhe aktivitete të këndshme, nuk duhet t'ju largojë nga detyrat tuaja kryesore familjare apo profesionale. Bisedat me miqtë dhe të njohurit mund t'ju japin një ide për një punë ose aktivitet shtesë që do t'ju sigurojë të ardhura shtesë në buxhet. Të lindurit në shenjën e Gaforres do të përcaktojnë veprimet e tyre nga gjendja aktuale emocionale. Kjo do të jetë veçanërisht e dukshme në marrëdhëniet tuaja të dashurisë. Nëse keni lindur nën shenjën e Akrepit, mund t'i jepni vetes një ditë të mirë nëse vendosni të kushtoni të gjithë vëmendjen dhe energjinë tuaj për të përfunduar detyrat e përditshme. Nëse keni lindur në shenjën e Peshqve, në këtë ditë nuk përjashtohen situatat e pakëndshme që lidhen me bisedat e vështira, emocionale.