HOROSKOP

Horoskopi për datën 11 korrik

Horoskopi për datën 11 korrik

Tranziti i Venusit në Luan nga 11 korriku deri më 5 gusht është zakonisht relativisht i shkurtër në ndikim. Ky tranzit mund t'ju tërheqë vëmendjen ndaj dashurisë ose mundësive tuaja financiare. Gjatë ndikimit të tij, do të prireni t'i tregoni shumë më hapur emocionet tuaja. Shumë do të jenë të prirur për aventura të ndryshme. Ju do të keni nevojë për më shumë romancë në jetën tuaj, duke shprehur ndjenjat tuaja për të dashurin tuaj, por edhe duke pritur të njëjtën gjë nga ana tjetër. Do të jetë shumë e rëndësishme gjatë ditëve të këtij ndikimi Venusian të shmangni sjelljet arrogante ose dramën e tepruar në veprimet tuaja. Do të jetë mirë për ju dhe për të dashurit tuaj nëse tregoheni bujarë, të dashur dhe të sinqertë në marrëdhëniet dhe veprimet tuaja.

Nëse keni lindur në shenjën e Dashit, Luanit ose Shigjetarit, e enjtja mund të jetë një ditë bujare për ju, por përpiquni të tregoheni modest, të mos tregoni krenari apo arrogancë në marrëdhëniet dhe veprimet me njerëzit e tjerë. Do të keni arsyet tuaja personale për gëzim, për të hequr qafe disa vështirësi apo probleme. Shumë do të jenë të kënaqur me paratë ose një dokument të një natyre të rëndësishme. Të lindurit e shenjës së Dashit do kalojnë një ditë në të cilën jo vetëm do të kenë më shumë punë, përgjegjësi të rëndësishme, por do të kenë nevojë për të marrë vendime lidhur me disa ndryshime apo detyra të reja. Për Luanin, sot do të jetë e rëndësishme të sigurohet harmoni në dashuri dhe marrëdhënie familjare. Takimet me njerëz që ju pëlqejnë do të rrisin vetëvlerësimin dhe humorin tuaj. Për Shigjetarin, dita do të jetë e tensionuar, duke sjellë disa pasiguri ose ankth për të ardhmen.

Nëse keni lindur në shenjën e Demit, Virgjëreshës apo Bricjapit, të enjten do të dalin në pah përgjegjësitë që keni ndaj familjes, në punë dhe përgjithësisht në shoqërinë ku jetoni. Mos jini vetëm spektator sot. Jini aktiv, zgjidhni problemet, merrni pjesë në ngjarje, mbani brenda vetes energjinë pozitive që duhet të krijojnë gjërat e reja. Përpara jush janë ditë ku do t'ju duhet të bëni shumë punë nëse doni të lini vend për gjërat e reja në jetën tuaj. Bisedat e rëndësishme që do të bëni sot do të lidhen kryesisht me njerëz që mund të mos i njihni deri në këtë moment. Të lindurit në shenjën e Demit do të përjetojnë një ditë me zhvillim të shpejtë me shumë detyra dhe detyrime, kryesisht të lidhura me familjen apo njerëzit e dashur. Për Virgjëreshën, disa ngjarje sot do të shkaktojnë nevojën për të menduar më hollësisht për to, veçanërisht nëse lidhen me ndonjë telash apo problem. Për Bricjapin kjo do të jetë një ditë stanjacioni, me pamundësi për të realizuar disa gjëra ashtu siç prisni.

Nëse keni lindur në shenjën e Binjakëve, Peshores apo Ujorit, sot do të dëshironi gjithçka në rregull në shtëpi, në punë dhe në jetën tuaj në përgjithësi. Ju mund të angazhoheni për riparime ose përmirësime të vogla në shtëpinë tuaj. Do të prireni të dhuroni rroba ose sende të padëshiruara. Do të mendoni shumë për të ardhmen tuaj, duke dashur të shihni ose të arrini gjëra të rëndësishme. Të lindurit në shenjën e Binjakëve do të mund të kalojnë një ditë interesante, të çliruar nga përgjegjësitë e mëdha. Për Peshoren, dita sjell disa përvoja të gëzueshme ose lajme të mira. Për të lindurit në shenjën e Ujorit, e enjtja premton gjithashtu një ditë bujare me mundësi për realizimin e detyrave të rëndësishme dhe për eksperienca të këndshme që lidhen kryesisht me njerëzit e afërt.

Nëse keni lindur në shenjën e Gaforres, Akrepit apo Peshqve, sot vëmendja juaj do të drejtohet tek bisedat me fëmijët apo nipërit e mbesat. Do të kënaqeni duke komunikuar me të rinjtë. Do t'i kushtoni mjaft vëmendje miqve tuaj. Të lindurit e shenjës së Gaforres sot do t'i kenë prioritet çështjet e tyre financiare dhe materiale. Suksesi ose rezultatet tuaja në këtë plan do të varen tërësisht nga vendimet tuaja. Për Akrepin, e enjtja sjell më shumë detyra ose do të kërkojë më shumë vëmendje për gjërat që ndodhin në shtëpinë tuaj. Nuk përjashtohen detyrat dhe angazhimet që lidhen me një lloj të caktuar pasurie. Për Peshqit, shqetësimet do të lidhen kryesisht me pamundësinë për të realizuar dëshirat dhe idetë tuaja. Nuk përjashtohen problemet e lehta shëndetësore, pagjumësia, ftohja e lehtë dhe të tjera si këto.