HOROSKOP

Horoskopi për datën 23 prill nga Russell Grant

Horoskopi për datën 23 prill nga Russell Grant

Dashi

Dikush po frenohet të japë mendimin e tij për një çështje të rëndësishme. Ju duhet të dini se çfarë po mendojnë, por ka pasur një ndryshim të madh në rrethana. Ata nuk do të thonë asgjë derisa të kuptojnë saktësisht se çfarë po ndodh.

Demi

Në mënyrë që njerëzit të kenë besim në një sistem, dikush duhet të marrë përgjegjësinë. Do t'ju kërkohet të ndihmoni në zbatimin e rregullave dhe udhëzimeve. Kjo do të jetë më e lehtë nëse besoni në atë që po promovoni. Ndërsa vetëbesimi juaj fillon të rrjedhë, ju do të gjeni zërin tuaj.

Binjakët

Komunikoni dëshirën tuaj për të realizuar një ëndërr të dashur. Do të jetë dikush që ka njohuri, aftësi ose lidhje që do t'ju drejtojnë më afër këtij qëllimi. Njerëzit janë të interesuar të dëgjojnë atë që keni për të thënë. Si pasojë, ju mund të mos merrni shumë kohë për veten tuaj.

Gaforrja

Meqenëse kushtet ekonomike e lejojnë, do të shpenzoni më shumë para për pajisje që do të sjellin përfitime për shtëpinë dhe vendin e punës. Ju tashmë keni filluar të shihni një ndryshim dhe kjo është e gjitha për shkak të disa vendimeve të vështira që keni marrë së fundmi. Pa dyshim që kanë qenë të duhurit.

Luani

Do të merrni një ndjesë. Nuk do t'ju duhet të mbani më barrën e keqkuptimeve në lidhje me të kaluarën. Megjithatë kjo falje nuk do t`ju duket dhe aq bindëse. Do t`ju duhet ta hetoni në njëfarë mënyre.

Virgjëresha

Teknologjia po ecën shumë shpejt. Përqafimi i teknikave të reja do të sjellë përmirësime në vendin e punës. Disa persona do të përjashtohen nga një aktivitet dhe megjithëse do të ketë ankesa, nuk ka gjasa që përgjegjësit të ndryshojnë vendimet e tyre.

Peshorja

Qëndroni në planin origjinal të veprimit nëse doni të arrini rezultate. Nëse keni filluar të dyshoni në aftësinë tuaj për t'i bërë gjërat, mund ta stërvitni mendjen tuaj të jetë më pozitive. Përdorni pohime, për shembull, për të përmirësuar vetëvlerësimin tuaj.

Akrepi

Një situatë e hershme ka nevojë për përgjigjen dhe mbështetjen tuaj. Kjo është diçka që nuk ka ndodhur kurrë më parë dhe nuk ka gjasa të ndodhë përsëri. Ju duhet të përpiqeni të kuptoni se si funksionon në të vërtetë një sistem përpara se të vendosni se si të përgjigjeni. Qëllimi juaj kryesor është të siguroheni që njerëzit që kanë nevojë të marrin mbështetjen e duhur.

Shigjetari

Një mik apo i afërm kërkon një përgjigje të sinqertë nga ju. Pavarësisht nëse po pyesin se çfarë mendoni për partnerin e tyre të ri, një model flokësh të ri apo diçka më personale, ata presin një përgjigje të vërtetë. Ata mbështeten tek ju sepse jeni i drejtë në gjykim.

Bricjapi

Keni dëshirë të plotësoni orët me detyra dhe aktivitete që ju mbajnë të interesuar dhe të motivuar. Jeni gati të merrni më shumë përgjegjësi në vendin e punës. Pyetni shefin tuaj për detyra më sfiduese. Ju duhet të ndjeni se po e përdorni më mirë kohën tuaj.

Ujori

Ka procese që duhen ndjekur. Ka njerëz që duhet të informohen përpara se të bien dakord për disa plane. Nëse ju ofrohet një punë ose detyrë që nuk paguhet mirë, nuk ka asgjë që ju pengon të sugjeroni një pagë më të lartë se ajo e ofruar fillimisht.

Peshqit

Mund të ndiheni jashtë thellësisë në një situatë që kërkon një mendje vigjilente dhe reagime të shpejta. Një koleg me sy shqiponjë do të jetë i shpejtë për të vënë në dukje çdo gjë që ju mungon. Vazhdoni të kërkoni për gjërat pozitive dhe mbajeni këndvështrimin tuaj optimist.