HOROSKOP

Horoskopi për datën 31 maj nga Russell Grant

Horoskopi për datën 31 maj nga Russell Grant

Dashi

Jeni gati të shtyni përpara për një shkallë pavarësie në vendin e punës. Një koleg më i vjetër pret që ju të vazhdoni me idetë e tij gjatë gjithë kohës. Nëse ata nuk janë në një pozicion mbi ju, pse duhet të sillen sikur janë shefi?

Demi

Dikush në pushtet do të mbajë një vështrim serioz dhe të thelluar për një çështje që ka disa kohë që vazhdon. Ky është një hap në drejtimin e duhur. Njerëzve që kanë përjetuar probleme kohët e fundit, ose në të kaluarën do t'u kërkohet të ecin përpara.

Binjakët

Jepini vetes një mundësi për të provuar diçka të re dhe ndryshe ose për t'u larguar nga të gjitha. Ndiqni pasionin tuaj. Filloni të planifikoni një pushim fundjave. Destinacioni nuk do të ketë aq rëndësi. Rëndësi ka shoqëria.

Gaforrja

Nëse pranoni t'i huazoni një miku ose të afërmi disa para, do ta dini gjithashtu se nuk ka gjasa t'i merrni ato. Për këtë arsye bëni kujdes. Njerëzit duhet të kuptojnë se ju keni edhe detyrimet tuaja financiare. Planet sociale të mbrëmjes do të prishen kur dikush do përdorë shëndetin si justifikim për t'u tërhequr nga detyrimet e tij.

Luani

Do të ndiheni sikur po filloni të përparoni më mirë me një çështje biznesi apo ligjore. Është më e lehtë për të marrë rezultate kur jeni të sinqertë në përgjigjet tuaja dhe i drejtpërdrejtë në komunikimin e përvojave, ndjenjave dhe dëshirave tuaja.

Virgjëresha

Ju hapen dyer të reja. Ka entuziazëm në ajër. Disa njerëz nuk do ta kuptojnë pse po mbani një qasje të kujdesshme, por do të dëshironi të shqyrtoni një ofertë, ose mundësi në detaje përpara se të vendosni se çfarë të bëni më pas.

Peshorja

Një koleg i vjetër ose dikush me uniformë do të presë që ju të hiqni dorë nga gjithçka për të bërë atë që ata kërkojnë. Nuk do ndiheni të lumtur me ultimatumin që ju ofrojnë. Në të njëjtën kohë, mund të mos keni shumë zgjedhje për të.

Akrepi

Dëgjoni gjithçka që thuhet në takime dhe mbledhje. Ju mund të mësoni shumë nga një bisedë me një drejtues të rëndësishëm. Do të ketë sugjerime delikate për mundësitë e ardhshme.

Shigjetari

Një fammiljar ose koleg e ka zakon që t'i lërë të tjerët të kryejnë përgjegjësitë e tyre. Ata e marrin si të mirëqenë që nëse nuk janë aty, dikush tjetër do të bëjë punën e tyre për ta. Sot s`do të jetë kështu. Mos i mbuloni. Kur të kthehen, do të kenë një grumbull pune për t'u kthyer.

Bricjapi

Stresi mund të rrjedhë nga puna dhe detyrimet familjare. Të ndihmosh financiarisht një të afërm e rëndon buxhetin tuaj. Herët a vonë ata do të duhet t`i menaxhojnë problemet e tyre vetë.

Ujori

Nuk mund të vazhdoni me një ekip kur metodat e atyre lart në hierarki shkojnë kundër ndërgjegjes suaj. Pasi ta mendoni këtë me kujdes, do të dini se çfarë të bëni dhe çfarë është e duhura për ju. Një çështje etike po ju shkakton shqetësimin më të madh. Këtë situatë do ta përballoni me qetësi.

Peshqit

Jeni lodhur duke u dorëzuar para dikujt që dëshiron gjithmonë rrugën e tij. Mundohuni ta rregulloni në mënyrë që të mos jeni aq të disponueshëm për ta në të ardhmen, sa keni qenë kohët e fundit. Problemet do të jenë jetëshkurtra nëse merreni me shqetësimet kur ato lindin.