HOROSKOP

Horoskopi për datën 8 korrik

Horoskopi për datën 8 korrik

Kalimi i Hënës në tranzit me Marsin sot dhe nesër mund të shkaktojë emocione më të forta, konflikte dhe shpërthime të ndryshme zemërimi. Një reagim i mprehtë në një situatë të tensionuar dhe një pakënaqësi e qartë me zhvillimin e saj është e mundur. Hëna simbolizon emocionet, ndjenjat dhe intuitën, ndërsa Marsi simbolizon aktivitetin, agresionin dhe luftarakësinë. Së bashku, ato mund të çojnë në shpërthime të zemërimit dhe në konflikte, si brenda jush ashtu edhe në marrëdhëniet tuaja me të tjerët. Është e rëndësishme të mësoni gjatë këtij kalimi të kontrolloni emocionet dhe veprimet tuaja për të shmangur konfliktet dhe zhgënjimet e mundshme.

Nëse keni lindur nën shenjën e Dashit, Luanit ose Shigjetarit, e Hëna sjell jo vetëm detyrime ose angazhime të reja familjare, por gjithashtu mund të mbahet mend me takime me të afërm të afërt ose më të largët, si dhe me miq të familjes tuaj. Në përgjithësi, gjatë kësaj dite do të keni më shumë kontakte me njerëz nga distanca të ndryshme. Nëse keni lindur nën shenjën e Dashit, do të keni një ditë interesante dhe të suksesshme sot. Ata prej jush që janë sipërmarrës dhe kërkojnë mundësi të reja për të arritur qëllime të rëndësishme në jetën tuaj do t'i arrini patjetër. Nëse keni lindur nën shenjën e Luanit, e Hëna do të jetë një ditë e rëndësishme për ju, në të cilën do të duhet të merrni të paktën një vendim të rëndësishëm, të filloni një aktivitet të ri ose të angazhoheni në ndonjë detyrë të re. Ata që kanë lindur nën shenjën e Shigjetarit, mund të presin gjithashtu përvoja interesante dhe në shumicën e rasteve të këndshme gjatë kësaj dite. Do të gjeni intuitivisht një zgjidhje për problemet, dyshimet ose marrëdhëniet e komplikuara.

Nëse keni lindur nën shenjën e Demit, Virgjëreshës ose Bricjapit, në këtë ditë shmangni antagonizimin ose komplikimin e problemeve me gratë, edhe nëse janë të afërmet tuaja, mike, fqinjë, kolege ose kliente. Nëse keni lindur nën shenjën e Demit, gjatë kësaj dite shmangni gjithçka që mund t'ju ngarkojë si mendërisht ashtu edhe fizikisht. Nëse keni lindur nën shenjën e Virgjëreshës, çdo sëmundje shëndetësore do të kërkojë vëmendje sot, pavarësisht se sa serioze duket për ju. Nëse keni lindur nën shenjën e Bricjapit, ju pret një ditë me situata të papritura, lajme ose përvoja. Do të jetë e vështirë ta planifikoni atë, pasi do të duhet të ndiqni ngjarjet, jo të keni një rol udhëheqës në to.

Nëse keni lindur nën shenjën e Binjakëve, Peshores ose Ujorit, emocionet tuaja personale do të vihen në provë sot. Kjo vlen më shumë për marrëdhëniet tuaja të dashurisë, por gjithashtu do të jetë një faktor i rëndësishëm në marrëdhëniet në martesën ose familjen tuaj. Çdo përvojë pozitive ose negative në këto marrëdhënie do të jetë plotësisht "faji" juaj. Nëse keni lindur nën shenjën e Binjakëve, përgatituni për angazhim më të madh në punën tuaj ose në aktivitete që janë të rëndësishme për biznesin, shtëpinë ose familjen tuaj. Nëse keni lindur nën shenjën e Peshores, sot disa nga detyrat tuaja mund të mos jenë të këndshme për ju, por ju jeni plotësisht të vetëdijshëm që vetëm ju mund t'i përfundoni ato. Nëse keni lindur nën shenjën e Ujorit, e Hëna do të jetë e favorshme për udhëtime, edhe nëse është një distancë e shkurtër. Sot do t'ju nevojitet një ndryshim, një frymë e freskët në jetën tuaj, dhe të rimbushni bateritë tuaja me njerëz të këndshëm ose interesantë.

Nëse keni lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqve, e Hëna do të jetë një ditë me ngjarje që zhvillohen me shpejtësi dhe do të kërkojnë reagime dhe veprime adekuate nga ana juaj. Nëse keni lindur nën shenjën e Gaforres, do të mund të shpresoni për ndonjë të ardhur monetare ose lajme të mira gjatë kësaj dite. Nëse keni lindur nën shenjën e Akrepit, të Hënën do të jetë mirë ta kaloni pjesën më të madhe të ditës në shtëpi, ose të angazhoheni kryesisht me punët shtëpiake dhe familjare. Për Peshqit, kjo ditë sjell ndonjë angazhim të lidhur me paratë ose dokumentet financiare.