HOROSKOP

Horoskopi s`ka gjithmonë të drejtë. Ja ç`thotë për kombinimet e këtyre çifteve

Horoskopi s`ka gjithmonë të drejtë. Ja ç`thotë

Një nga përshkrimet e shumta që horoskopi bën janë edhe kombinimet e shenjave. Kush shkon me kë? Ka disa nga ata që nuk rekomandohet të jenë bashkë, por ka edhe nga ata që kanë dëshmuar se jo gjithmonë horoskopi ka të drejtë. Le t`u hedhim një sy disa nga kombinimeve të çifteve të njohur shqiptarë që prej vitesh janë lumturisht të martuar.

Peshqit me Dashin, ose Ami me Ermalin

Horoskopi s`ka gjithmonë të drejtë. Ja ç`thotë

Kjo lidhje mund të mbijetojë vetëm nëse secila palë u përgjigjet nevojave të palës tjetër. Nëse Dashi bashkohet me Peshqit, është e vështirë të ndahen.

Akrepi me Dashin, ose Besi me Xhensilën

Horoskopi s`ka gjithmonë të drejtë. Ja ç`thotë

Xhelozia e Akrepit dhe pavarësia e Dashit është një kombinim shumë i mirë.

Dashi me Akrepin, ose Jonida me Besnikun

Horoskopi s`ka gjithmonë të drejtë. Ja ç`thotë

Xhelozia e Akrepit dhe pavarësia e Dashit është një kombinim shumë i mirë.

Ujori me Dashin, ose Orinda me Turin

Horoskopi s`ka gjithmonë të drejtë. Ja ç`thotë

Me mirëkuptim të vogël, ky është një kombinim që premton shumë. Janë dy shenja që e gjejnë veten mes qetësisë dhe pasionit për jetën.

Dashi me Demin, ose Vera me Timon

Horoskopi s`ka gjithmonë të drejtë. Ja ç`thotë

Dashi mund të lodhet shumë shpejt nga lidhja me Demin. Mirëpo varësia ndërmjet të dy palëve është e madhe dhe këtu është edhe pengesa kryesore mes këtyre dy shenjave.

Lexo më shumë: