HOROSKOP

Këto të dyja mbahen si shenjat më të këqijat të Horoskopit

Këto të dyja mbahen si shenjat më të këqijat të

Dinake dhe keqdashëse. Kur vjen puna për ligësi dhe helm, Luani dhe Akrepi mbajnë vendin e parë

Akrepi

Akrepi përfaqëson krijesën helmuese që nuk do të hezitojë të thumbojë dikë nëse i pëlqen. Kjo shenjë është jashtëzakonisht e keqe, dinake dhe dinake. Ata mund të krijojnë planet më komplekse për të shkatërruar dikë me mënyra ekstreme.

Luani

Ata do të bëjnë gjithçka për të tërhequr vëmendjen që duan. Mendja e tyre dashakeqe mund të mendojë për disa mënyra për të luajtur keq dhe për t'i hedhur kundërshtarët e tyre në baltë, në një mënyrë shumë të shkatërrueshme.

Luanit nuk do të humbasin asnjë shans për t'u bërë të famshëm, edhe nëse kjo do të thotë që ata duhet të vrasin dikë.

*Tiranapost.al