HOROSKOP

Këto shenja të Zodiakut mendojnë se janë eksperte të çdo fushe 

Këto shenja të Zodiakut mendojnë se janë eksperte të

Të gjithë besoj se kemi miq ose të afërm që japin mendim ose “mend” për çdo tematikë të mundshme, duke menduar se i ka bekuar zoti me mençuri dhe dije. Sipas astrologjisë këto shenja të zodiakut që e konsiderojnë veten ekspert të çdo gjëje.

1. Demi

Stereotipi për kokëfortësinë e njerëzve të lindur në këtë shenjë konfirmohet dyfish kur ata duhet të pranojnë se nuk janë të gjithëdijshmit që duan të konsiderohen.

Ata do të lëvdojnë njohuritë e tyre të mëdha, disa prej të cilave e posedojnë me të vërtetë, dhe ata do të supozojnë se ju kurrë nuk mund t’i tejkaloni.

Edhe pse inteligjenca është karta e tyre më e fortë, arroganca dhe kokëfortësia e një demi krijojnë një individ të prirë ndaj dhunës kur duan të paraqiten si më të zgjuarit në botë.

2. Luani

Luani shijon tingullin e zërit të tij dhe e sheh veten si pedagog në salla të mëdha plot studentë. Ndryshe nga demi, personaliteti i luanit është shumë më teatral. Nëse filloni një bisedë me një luan të gjithëdijshëm, prisni një prezantim, jo një debat apo diskutim miqësor. Luani fiton, edhe kur nuk e ka idenë për çfarë po flet, gjë që e bën atë një nga shenjat më imagjinare të zodiakut.

3. Virgjëresha

Virgjëresha, në fakt, i pëlqen të flasë dhe rrallë devijon nga ajo që ajo e konsideron si fakt. Nuk është e qartë nëse ato verbërisht i besojnë faktet apo janë të prira t’i përmbahen bindjeve të tyre pavarësisht nëse janë të vërteta.

Virgjëreshat, si luanët, janë shenja shumë krenare që preferojnë të digjen në një luftë sesa të dëgjojnë. Virgjëresha është një perfeksioniste dhe gjen përsosmërinë në konceptin se ajo ka të drejtë, dhe ju thjesht nuk keni.