HOROSKOP

Këto shenja të zodiakut që janë armiq të betuar

Këto shenja të zodiakut që janë armiq të betuar

Ka shokë shpirti, miq më të mirë, bashkëpunëtorë të mrekullueshëm, shpirt binjak, por edhe armiq. Çdo shenjë e zodiakut ka personalitetin e tij ose të saj individual, gjë që i bën ata të kuptohen me një ri-tjerin ose jo. Por pastaj ka një grup zodiakësh që më mirë mos të jenë qas në një vend bashkë. Pavarësisht se sa shumë përpiqen, ata kanë tendencë të urrejnë njëri -tjetrin dhe gjithmonë do të jenë në luftë .

Bricjapi-Ujori

Bricjapi dhe Ujori janë shenjat që mund të kapen për fyti dhe të bëhen armiq të betuar kur bëhet fjalë për financat/paratë e tyre.

Ata mendojnë shumë për tiparet negative të tjetrit, gjë që krijon një barrierë mes tyre. Ndonjëherë, ka një palë të tretë të përfshirë që nxit këto shenja të zodiakut dhe i vendos ato kundër njëri -tjetrit.

Luani-Gaforrja

Gaforret mbahen si shenjat më emocionale, por gjithashtu edhe më gënjeshtare gjë që irriton Luanët. Nga ana tjetër, Luani është kokëfortë dhe i shkujdesur, gjë që nuk i pëlqen Gaforres. Kjo tërheqje lufte i bën të dyja shenjat e zodiakut armiq të betuar të njëri-tjetrit.

Peshqit-Ujori

Ujori dëshiron që Peshqit të bllokohen emocionalisht. Në këtë ndjekje, i pari gjen sukses, por është jetëshkurtër. Kur Peshqit e bllokuar përpiqen të ikin, atëherë Ujori bëhet agresiv. Nga ana tjetër, Peshqit kërkojnë përgjigje të drejtpërdrejta/të qarta të cilat Ujori nuk arrin të japë, gjë që çon në zemërim tek Peshqit. Këto përplasje i bëjnë ata armiq të betuar.

Akrepi-Shigjetari

Edhe Akrepi edhe Shigjetari kthehen në armiq të betuar të tjetrit sepse të dy kanë lidhje të mira. Dallimi i vetëm midis tyre është se Shigjetari do të krijojë lidhje duke i treguar botës realitetin, ndërsa një Akrep do të tregojë anën e tyre të rreme për të ndërtuar një lidhje të fortë.

Shpesh ndodh që një Shigjetar të acarohet nga i rremi. Akrepi bëhet xheloz për Shigjetarin se si mund të jenë të sinqertë me njerëzit përreth tyre, gjë që është e pranueshme nga shumica. Akrepi ndihet xheloz sepse ata kurrë nuk janë në gjendje të ndërtojnë marrëdhënie si Shigjetari. Nëse një Akrep tregon anën e vërtetë të vetvetes, ata do të mbeten pa miq përreth.

Tiranapost.al