HOROSKOP

Këto tre shenjat të Horoskopit do të kenë ditën më të keqe

Këto tre shenjat të Horoskopit do të kenë ditën më

Hëna sot hyn tranzit përballë Uranit. Ky tranzit gjithmonë prish planet më të mira dhe na bën të ndihemi keq.

Këto janë shenjat që do të kenë një ditë të keqe.

1. Peshorja

Energjia e Uranit tenton të pengojë përpjekjet tuaja. Ju provoni, dështoni dhe nuk mund ta kuptoni pse. Ndjehet sikur jeni zgjuar në anën e gabuar të shtratit.

2. Akrepi

Dita e sotme ju sjell atë ndjenjën se diçka nuk shkon, por ju nuk mund të kuptoni se çfarë po ndodh. Është sikur një rrymë e fshehtë po shpërthen nën sipërfaqen e të gjitha gjërave dhe po ju shqetëson qetësinë mendore. Ajo që mund të ketë qenë një ditë tjetër e zakonshme duket sikur po kthehet në diçka që nuk mund ta kontrolloni.

3. Bricjapi

Bricjap, ajo që mund të përjetoni sot është një mosmarrëveshjeje në shtëpi me familjenn dhe kjo do t’ju prish ditën.