HOROSKOP

Korriku do të sjellë fat për këto tre shenja të Zodiakut

Korriku do të sjellë fat për këto tre shenja të

Si shenja zjarri, nuk është çudi që Dashi, Luani dhe Shigjetari do të lulëzojnë këtë muaj.

Dashi

Sezoni juaj mund të ketë mbaruar, por për ju, argëtimi sapo ka filluar. Ndërsa dielli kalon në shtëpinë tuaj të pestë të shprehjes krijuese më 22 korrik, projektet tuaja të pasionit do të ndriçohen. Si një shpirt i pavarur, do të jeni shumë më të interesuar të ndiqni dëshirat e zemrës suaj tani.

Luani

Është koha juaj për të shkëlqyer (po, edhe më shumë se zakonisht). Ndërsa dielli, sundimtari juaj i grafikut zhvendoset në shtëpinë tuaj të parë të vetvetes më 22 korrik, ju do të ndjeni një rritje të energjisë, besimit dhe vetëdijes.

Shigjetari

Ndërsa dielli kalon në shtëpinë tuaj të 9-të të mençurisë, njohurive dhe udhëtimeve më 22 korrik, dëshira juaj për të zgjeruar horizontet tuaja do të theksohet në korrik. Ju jeni tepër të apasionuar pas gjërave në të cilat besoni dhe ky sezon është koha e përsosur për të nisur një udhëtim. Pavarësisht nëse bëni pushime të zgjatura ose regjistroheni në disa kurse verore, astrologjia e korrikut nuk do t'ju zhgënjejë.