HOROSKOP

Kujt vip i ngjan, sipas shenjës së horoskopit (vetëm për vajzat)

Kujt vip i ngjan, sipas shenjës së horoskopit (vetëm për

Dash si Jennifer Garner

Kujt vip i ngjan, sipas shenjës së horoskopit (vetëm për

Ka gjithmonë një mundësi tjetër, një miqësi tjetër, një dashuri tjetër, një forcë të re. Çdo fund e ka një fillim të ri. Ka nevojë për të besuar në diçka të bukur dhe aty merr forcën për të përballuar sfidat e re.

Dem si Jessica Alba

Kujt vip i ngjan, sipas shenjës së horoskopit (vetëm për

Zgjedh gjithmonë punën që dashuron e kështu s`do i duket kurrë si punë për të bërë. Karakteri dhe zelli për punë ju çon shumë lart në karrierë.

Binjakët si Lily-Rose Depp

Kujt vip i ngjan, sipas shenjës së horoskopit (vetëm për

Nuk jeni kurrë i moshuar për të vënë objektiva të reja, ose për të ëndërruar diçka të re. E gjallë, mendjehapur, intuitive.

Gaforre si Ariana Grande

Kujt vip i ngjan, sipas shenjës së horoskopit (vetëm për

Me vlera pozitive të cilat sjellin edhe fat. Shenjë romantike që ka të rëndësishme të rrethohet nga dashuria. Do vëmendje dhe njerëz empatikë rreth vetes.

Luani si Madonna

Kujt vip i ngjan, sipas shenjës së horoskopit (vetëm për

Suksesi është aftësia për të kaluar nga një dështim në tjetrin pa e humbur entuziazmin. Shenje me ego të fortë dhe që s`ka frikë nga asgjë dhe askush.

Virgjëreshë si Zendaya

Kujt vip i ngjan, sipas shenjës së horoskopit (vetëm për

Bëhuni ajo që jeni. Ka diçka të magjishme brenda secilit nga ju. Racionale, por të ndershme. Është e rëndësishme për ju të shndërroni vështirësitë në mundësi për rritje dhe përmirësim.

Peshorja si Kim Kardashian

Kujt vip i ngjan, sipas shenjës së horoskopit (vetëm për

Jeta është si një shfaqje në teatër por që nis pa prova: këndo, kërce, qesh dhe jeto çdo ditë para se shfaqja të mbarojë pa duartrokitje.

Akrepi si Katy Perry

Kujt vip i ngjan, sipas shenjës së horoskopit (vetëm për

Besimi tek vetja është çelësi i suksesit. Ju pëlqen të gërmoni në thellësinë e pavetëdijes dhe e dini që gjithçka mund të arrihet duke punuar me veten.

Shigjetari si Vanessa Incontrada

Kujt vip i ngjan, sipas shenjës së horoskopit (vetëm për

Për ju veprimet kanë më shumë rëndësi se fjalët. I urreni fjalimet e gjata dhe lajkat.

Bricjapi si Luisa Ranieri

Kujt vip i ngjan, sipas shenjës së horoskopit (vetëm për

U je mirënjohëse të gjithë atyre që të kanë thënë “Jo”. Të kanë bërë më të fortë. Rezistente dhe këmbëngulëse.

Ujori si Shakira

Kujt vip i ngjan, sipas shenjës së horoskopit (vetëm për

Përpiqesh gjithmonë për të bërë atë që do. Shpesh ju mungon qëndrueshmëria dhe zgjidhni instinktin para arsyes. Guximtare dhe të shkathta. Fjala kyçe për ju: liria.

Peshqit si Rihanna

Kujt vip i ngjan, sipas shenjës së horoskopit (vetëm për

Keni 1 milion arsye për të dështuar, por asnjë justifikim të vetëm. Shumë të ndjeshme dhe shpesh me ndjenjë faji. Luftoni për të realizuar qëllimet.

*Burimi Vanity Fair