HOROSKOP

Luani dhe 2 shenja të tjera të tjera të zodiakut s’para gënjejnë

Luani dhe 2 shenja të tjera të tjera të zodiakut s’para

"Ti e di që nuk gënjej"- Të gjithë ne e kemi përdorur këtë frazë, të paktën një herë në jetën tonë. Por sa herë ia kemi thënë vetes këtë? Jo shumë shpesh. Sepse herë pas here, ne themi gënjeshtra. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për të bërë një justifikim pse je vonuar në punë ose për të marrë një ditë pushimi pa njoftim paraprak, të gjithë ne kemi kërkuar strehim në gënjeshtra në momente të tilla.

Megjithatë, ka disa njerëz që nuk gënjejnë, të paktën jo shumë shpesh. Sipas astrologjisë këto janë shenjat e Zodiakut që s’para gënjejnë:

Luani

Luanët janë të egër. Ata i qëndrojnë fjalëve që thonë dhe janë mjaft të guximshëm për të pranuar gabimet e tyre. Për ta, të thuash gënjeshtra është e barabartë me mosrespektimin e një personi. Ata preferojnë të qëndrojnë të heshtur në vend që të flasin për diçka që është etikisht e pasaktë. Kjo është arsyeja pse shumë njerëz i shohin ata si njerëz egoistë.

Peshqit

Peshqit shpesh mund t'ju duken të ashpër dhe të pasjellshëm, por gjithçka që ata thonë është e vërtetë. Nuk është në personalitetin e tyre të thonë gënjeshtra dhe të fitojnë njerëzit me anë të tyre.

Ujori

Edhe këta janë njerëz të ndershëm. Ata nuk do të gënjejnë sado e keqe të jetë situata. Ujorët preferojnë t'i mbajnë gjërat të thjeshta dhe të qarta. Ata janë njerëz të vërtetë, me zemër të mirë dhe gjithmonë do të ecin përpara dhe do të thonë të vërtetën.

Tiranapost.al