HOROSKOP

Mërkuri Retrogradë është rikthyer. Gjithçka që duhet të dini

Mërkuri Retrogradë është rikthyer. Gjithçka që
Merkuri Retrogradë është rikthyer zyrtarisht duke filluar nga sot, 10 maj 2022 dhe do të zgjasë deri më 3 qershor 2022.

Ju ndoshta keni filluar tashmë të bëni kopje rezervë dhe të përditësoni kompjuterin tuaj, keni shtyrë blerjen e një telefoni, makine, shtëpie të re ose nënshkrimin e ndonjë oferte të re pune deri në qershor.

Universi vë frenat herë pas here, duke na detyruar të gjithëve të kthehemi dhe të rregullojmë çdo gjë që ka nevojë për përsosje.

Duke filluar nga 10 maji, Mërkuri kthehet mbrapsht përmes Binjakëve, më pas në Dem. Fillimisht, do ta shihni këtë Retrogradë të jetë një stimulues mendor.

Sidoqoftë, do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje çdo detaji.

Ka ende gjëra që duhet të zgjidhen, veçanërisht rreth mënyrës se si synoni të ecni përpara me një angazhim që dëshironi të bëni.

Kohët e fundit, mund të jeni ndjerë mjaft të vetmuar në luftën tuaj për të ecur përpara pasi ju është dashur të përqendroheni në kujdesin për dikë tjetër. Nëse prisni që ata të lidhen me ju në një nivel më emocional, mendoni përsëri. Do të ishte e mençur t'i lini mënjanë ndjenjat tuaja dhe të dëgjoni këndvështrimin e tyre - nëse dëshironi më shumë sesa keni tani.

Dëshironi ta çoni karrierën tuaj në një nivel tjetër? Eksploroni arsimin e lartë, një filozofi të re ose shikoni brigjet e huaja. Ju madje mund të dëshironi të përfshiheni më shumë me dikë nga një vend tjetër. Do të ishte e mençur të thelloheshe më thellë se ku dëshiron të shkosh në fund.

Nuk është çudi që koka juaj po rrotullohet, keni kaq shumë gjëra për të marrë në konsideratë. Ngadalësoni shpejtësinë dhe mendoni me kujdes për të gjitha opsionet tuaja – për këtë është Mërkuri Retrogradë.

Tiranapost.al