HOROSKOP

Nëse do dashuri pa kushte, martohu me një nga këto 5 shenja

Nëse do dashuri pa kushte, martohu me një nga këto 5 shenja

Për ta ka rëndësi vetëm dashuria (nëse e ndjejnë vërtet). Pastaj s`kanë nevojë për asgjë tjetër. Japin nga vetja gjithçka që mundin në një lidhje. Dashurojnë marrëzisht, njësoj si në filmat më romantik.

Ju prezantojmë me...

Demin

Shenja që nuk e humbet kurrë durimin në dashuri dhe i kushton vëmendje çdo detaje tek partneri.

Bricjapin

Që duket i ftohtë në pamje të parë, por nuk është kështu. Partneri i kësaj shenje është dëshmitari më i mirë për të treguar se sa dashuri merr.

Peshoren

Krijon një dashuri përrallore kur dashuron vërtet. Është i gatshëm të jetë plotësisht besnik dhe i sinqertë.

Dashin

Nuk janë tolerantë, ama kur dashurojnë e lëshojnë dorën dhe zemrën. Janë të gatshëm t`i jetojnë lidhjet intensivisht.

Dhe në fund, por jo më pak të rëndësishmen në këtë klasifikim, Gaforren

Vetëm se me Gaforren duhet kujdes. Xhelozia e kësaj shenje është po aq e madhe sa nevoja për të dashur dhe për t`u dashur. Ndaj mos e zhgënje.

*Burimi Giorno dopo Giorno