HOROSKOP

Nëse je një nga këto tre shenja të pret një mes nëntori magjik dhe ja kujt duhet t`ia dish për faleminderit

Nëse je një nga këto tre shenja të pret një mes

Sapo kemi hyrë në mesin e nëntori dhe për 3 nga shenjat e horoskopit do të jetë një mes-muaji magjik. Sipas parashikimeve të bëra herët, në fillim të nëntorit, Peshqit, Dashi dhe Shigjetari do kalojnë ditë të mira e me shumë fat.

Kujt duhet t`ia dinë për faleminderit? Lëvizjes së mërkurit që në 3 nëntor kaloi për të fundit herë në retrogradë.

Dashi do jetë në gjendje të rifitojë energjitë e humbura. Do fitojë disa beteja e do rregullojë marrëdhënien me të dashurin.

Shigjetari do ketë bollëk dhe kreativitet.

Peshqit me shumë durim do arrijnë qëllime që kurrë s`i kishin menduar.

*Burimi Giorno dopo Giorno