HOROSKOP

Nga Dashi te Peshqit: 5 shenjat e horoskopit që zakonisht nuk i mbajnë premtimet

Nga Dashi te Peshqit: 5 shenjat e horoskopit që zakonisht nuk i mbajnë

Kur premtimet mbahen, ndihmojnë në forcimin e besimit dhe besnikërisë. Të gjithë bëjnë premtime, por jo të gjithë i mbajnë ato. Sigurisht, ta mbash një premtim është shumë më e vështirë sesa ta bësh atë premtim. Arsyet për mos ta përmbushur varen, madje edhe nga shenja e horoskopit.

Hidhi një sy 5 shenjave që e kanë të vështirë t`i mbajnë premtimet:

Dashi

Dashi është i pari në listën e atyre që nuk duhet t`u besohet për premtime. Këta njerëz mendojnë më shumë për vete dhe premtimet i bëjnë për të arritur synimet e tyre.

Peshorja

Peshoret bëjnë premtime vetëm për të qenë në zemrën e dikujt. Këta njerëz thjesht nuk mund të thonë jo në fytyrë dhe kështu, bëjnë premtime boshe të cilat nuk mund t'i mbajnë.

Shigjetari

Duke qenë një shenjë zjarri, Shigjetarët duan të ecin me rrjedhën dhe në atë rrjedhë bëjnë premtime, por qëllimi i tyre nuk është kurrë i keq. Ata duan t`i mbajnë premtimet e tyre, por natyra aventuriere i bën të kapen në punët e shumta ose në problemet e tyre.

Ujori

Ujorët njihen për qëndrimin e tyre egoist dhe premtojnë më kot nëse duan të marrin diçka në këmbim. Kujdes nga qëllimet egoiste të njerëzve të tillë. Pasi të zgjidhin hallin e vet, nuk do kujtohen për premtimin që ju kanë bërë.

Peshqit

Njerëzit me këtë shenjë të zodiakut janë jashtëzakonisht zemërmirë dhe duan t`i ndihmojnë të tjerët, por kanë kaq shumë gjëra mbi vete sa e kanë të pamundur.