HOROSKOP

Pavarësisht kaosit, këto shenja të Zodiakut do të kenë një javë të bukur

Pavarësisht kaosit, këto shenja të Zodiakut do të kenë

Pasi të mbijetoni këtë javë, do të jeni në gjendje t'i mbijetoni çdo gjëje. OK. Fillon me kuadratin e Diellit në Jupiterin e lartë më 15 nëntor, duke shkaktuar një rritje të energjisë së pafrenuar. Deri më 17 nëntor, Marsi agresiv do të kundërshtojë Uranin e çrregullt, i cili mund të çojë në shpërthime të papritura konfliktesh dhe vendimmarrje impulsive. Pavarësisht gjithë kësaj, 15 nëntori 2021 do të jetë java më e mirë për këto shenja të zodiakut: Akrepin, Shigjetarin dhe Bricjapin – sepse ndonjëherë, kaosi mund të jetë emocionues.

Akrepi

Sezoni i Akrepit nuk ka qenë aspak një udhëtim i egër, veçanërisht për ju. Dhe këtë javë, ju mund të përqafoni disa ndryshime mjaft intensive në jetën tuaj personale dhe në marrëdhëniet tuaja. Megjithatë, në vend që t'i mendoni këto ndryshime si humbje, mendoni për ato më shumë si çlirim. Këtë javë, ju jeni duke u çliruar nga partneritetet që mund të mos nxjerrin më të mirën tek ju. Nëse doni më shumë nga jeta, është e rëndësishme të hiqni dorë nga ajo që nuk ju ka kënaqur. Askush nuk e bën transformimin më mirë se ju, Akrep, ndaj besoni në qëndrueshmërinë tuaj dhe aftësinë tuaj për të falur.

Shigjetari

Në fund të kësaj jave, mund të ndiheni sikur po vini në jetë pas një gjumi shumë të gjatë, Shigjetar. Dielli ka lëvizur nëpër shtëpinë tuaj të 12-të të spiritualitetit, duke ju inkurajuar të shikoni brenda, të përqafoni botën tuaj të ëndrrave dhe të ushqeni veten me vetmi shëruese. Megjithatë, sapo të fillojë sezoni i Shigjetarit më 21 nëntor, mund të filloni të ndiheni sërish si vetvetja. Kur dielli hyn në shenjën tuaj të zodiakut, ai lëshon diçka të quajtur "kthimi juaj diellor", që është një kohë e fuqishme për t'u rilidhur me besimin tuaj dhe për të gjetur fuqi në cilësitë tuaja unike dhe të paqarta.

Bricjapi

Nëse dikush e do jetën këtë javë, je ti, Bricjap. Afërdita e dashur dhe luksoze ka lëvizur nëpër Bricjap, duke ju bërë të ndiheni si personi më i nxehtë dhe më i dëshirueshëm në jetë. Dhe kur Afërdita formon një treshe me Uranin inovativ dhe rinovues më 19 nëntor, mund ta gjeni veten duke zbuluar një formë të re të dashurisë ndaj vetvetes dhe romancës.