HOROSKOP

Përpara jush mazokistët e horoskopit

Përpara jush mazokistët e horoskopit

Ja që edhe mazokizmi u lidhka pakëz me zodiakun. Tendencat për të kërkuar vrazhdësinë e partnerit gjatë aktit seksual duket se përcaktohen edhe nga horoskopi. Sigurisht nuk flasim për mazokizmin patologjik (për atë që konsiderohet sëmundje dhe është pjesë e DMS-së), por për tendencat mazokiste.

Renditja e shenjave më mazokiste të Zodiakut

Gaforrja

Shumë i ndjeshëm edhe në përditshmëri, duket se Gaforrja preferon të nënshtrohet edhe në shtrat.

Shigjetari

Shigjetari është një nga shenjat më mazokiste të Zodiakut sepse kur është në vështirësi serioze nuk mund të marrë përgjegjësi. Ai strehohet në një indiferencë të rremë ose ia hedh fajin të tjerëve. Si rezultat, ai e gjen veten të ekspozuar ndaj trishtimit, zhgënjimit dhe vuajtjeve.

Peshqit

Përfundojnë duke luajtur rolin e viktimës. Kjo pasi shenja e Peshqve nuk është e sigurt për veten kështu që për shkak të vetëvlerësimit të ulët ndjek rrugë problematike dhe jo gjithmonë bën zgjedhje personale të shëndetshme. Shpesh bëhet pre e atyre që me dëshirë përfitojnë nga karakteri i tij i brishtë që e çon atë shpesh drejt vuajtje nga sindroma e Kalimero.

Dashi

Çuditërisht, Dashi renditet në katër vendet e para midis shenjave më mazokiste të Zodiakut. Ajo që shpesh i bën ata të shfaqen si viktima, është impulsiviteti i tyre i madh.

*Burimi Giorno dopo Giorno