HOROSKOP

Personazhet e famshëm të shenjës së Dashit

Personazhet e famshëm të shenjës së Dashit

E veshur si për ditëlindje. Me kapelë festive në kokë dhe hipur mbi tavolinë. Victoria Beckham po feston ditëlindjen dhe si shenjë Dashi që është ka uruar veten: Gëzuar Ditëlindjen time!

Personazhet e famshëm të shenjës së Dashit

Po egoja dhe të qenit në qendër të vëmendjes nuk janë e vetmja karakteristikë e shenjës së Dashit. Të lindurit nga 21 marsi në 19 prill duan të jenë gjithmonë të parët, të jenë të suksesshëm, udhëheqës, të gjallë, energjikë, ngulmues, aventurierë, optimistë, krenarë, sundues. Ndaj edhe janë shumë të famshëm të kësaj shenje, shqiptarë e të huaj. Po nëse për shqiptarët kemi shkruar më parë, sot le t`u hedhim një sy gjithë të famshmëve Dash që dalin nga një kërkim i thjeshtë në Google.

Personazhet e famshëm të shenjës së Dashit

Reese Withherspoon e lindur në 22 mars

Personazhet e famshëm të shenjës së Dashit

Jessica Chastain e lindur në 24 mars

Personazhet e famshëm të shenjës së Dashit

Elton John i lindur në 25 mars

Personazhet e famshëm të shenjës së Dashit

Keira Knightley e lindur në 26 mars

Personazhet e famshëm të shenjës së Dashit

Lady Gaga e lindur në 28 mars

Personazhet e famshëm të shenjës së Dashit

Celine Dion e lindur në 30 mars

Personazhet e famshëm të shenjës së Dashit

Robin Wright e lindur në 8 prill

Personazhet e famshëm të shenjës së Dashit

Emma Thompson e lindur në 15 prill

Personazhet e famshëm të shenjës së Dashit

Jennifer Garner e lindur në 17 prill

Da Vinci dhe Van Gogh gjithashtu i përkasin kësaj shenje.