HOROSKOP

Pesë shenjat që përshtaten më shumë me Akrepin në dashuri!

Pesë shenjat që përshtaten më shumë me Akrepin në

Akrepi priret të jetë jashtëzakonisht i përfshirë në një lidhje, por jo të gjithë mund ta përballojnë. Akrepi si një shenjë e zodiakut në dashuri dhe marrëdhënie, dihet se është një arrë e fortë për t'u thyer. Sillu mirë me të dhe do të jetë partneri më besnik dhe më i dashur se gjithë të tjerët, por një lëvizje e gabuar dhe do e humbasësh përgjithmonë.

Akrepi është shumë i qartë në idetë e veta dhe gjërat që bën dhe për këtë arsye kërkon të njëjtën gjë nga partneri/partnerja. Janë të zotët të kuptojë kur dikush nuk ka ndjenja dhe nëse po mendon për një lidhje afatshkurtër, prandaj nuk arrijnë të lëndohen si të tjerët: Nuk duan as të hakmerren duke pasur parasysh se bëhen ekstremisht të rrezikshëm.

Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet, Akrepët janë mjaft tradicionalë dhe preferojnë të kenë intimitet në afatgjatë sesa marrëdhënie për një natë. Nëse dashurojnë janë partnerë idealë. Ata kërkojnë dikë që mos t’i mërzisë dhe të arrijnë të kenë besim për të mos lënë vend për dyshime.

Me këto cilësi le të shohim pesë shenjat që përshtaten më mirë me një akrep. Duhet të jetë Dem, Gaforre, Bricjap, Peshqit ose Virgjëreshë.

Zbulo arsyet:

Demi: Edhe pse kombinimi Dem - Akrep mund të jetë i vështirë, nëse të dy e bëjnë marrëdhënien të funksionojë, mund të zgjasë deri në një martesë afatgjatë. Akrepi dhe Demi brenda sferës së zodiakut, janë pole të kundërta, kjo i bën ata të magjepsen por dhe të irritohen nga njëri-tjetri! Akrepat e zbukurojnë stabilitetin dhe besueshmërinë e plotë të partnerit të tyre dem. Dhe është e panevojshme të thuhet se janë partnerë shumë të pasionuar dhe emocionalë me një kimi seksuale jashtëzakonisht të fortë.

Gaforrja: Akrepi dhe Gaforrja janë të dy shumë emocionalë, posesivë dhe intuitivë nga natyra. Prandaj, romanca e tyre mund të zgjasë përgjithmonë. Kjo dyshe konsiderohet të jetë një nga më të mirat në Astrologji!

Virgjëresha: Personaliteti i Virgjëreshës dhe Akrepit janë shumë ndryshe. Ndërsa Virgjëresha mund të jetë e rezervuar dhe e ndrojtur, Akrepi me personalitetin e tij mund të jetë shumë për ta përballuar. Akrepat duan mbretërimin e marrëdhënies me Virgjëreshën, dhe nëse virgjëresha vendos ta pranojë, lidhja do të funksiononte.

Bricjapi: Me Bricjapin dhe Akrepin, vlerat dhe ambiciet janë në të njëjtin nivel. Ata të dy janë të zellshëm, të nxitur dhe vlerësojnë sigurinë. Ndërsa Bricjapi dihet që është emocionalisht më pak i disponueshëm në krahasim me atë që mund të kërkojë një Akrep, ata mund të hipnotizohen nga akrepi dhe kjo do ta bënte më të lehtë për to, për të patur një marrëdhënie të suksesshme.

Peshqit: Akrepi dhe Peshqit janë kombinimi më perfekt. Ky çift në të vërtetë mund t'i bëjë të tjerët shumë xhelozë sepse ato arrijnë të depërtojnë thellë dhe të kuptojnë njëri tjetrin edhe pa folur. Ndërsa të dy kanë natyrë jashtëzakonisht posesive, kjo mund të përdoret për të forcuar marrëdhënien.