HOROSKOP

Saturni hyn nesër në retrogradë, po ç'do të thotë kjo për secilën shenjë

Saturni hyn nesër në retrogradë, po ç'do të

Saturni hyn në retrogradë të shtunën, në 29 nëntor. Si do të ndikojë ai nga nesër e deri në mes të nëntorit që do të qëndrojë në këtë pozicion?

Dashi

Nëse keni lindur nën shenjën e Dashit, ndikimi i Saturnit retrograd do t'ju bëjë të ktheheni te vetja juaj e brendshme dhe të rishikoni vlerat, qëllimet dhe veprimet tuaja. Në këtë periudhë mund të përballeni me pengesa dhe sprova të ndryshme. Saturni retrograd do t'ju tregojë gjërat që do t'ju duhet të korrigjoni tek vetja juaj dhe do t'ju duhet të punoni për vetë-edukimin tuaj. Gjatë këtyre muajve do t'ju duhet të jeni më të përgjegjshëm dhe të qëndrueshëm në veprimet tuaja, të fokusoheni në qëllimet tuaja afatgjata dhe të jeni më të hapur në komunikimin me të tjerët.

Demi

Nëse keni lindur nën shenjën e Demit, Saturni retrograd nga 29 qershori deri më 15 nëntor mund të bëjë që përparimi juaj personal dhe profesional të ngecë. Mund të ndiheni sikur jeni të bllokuar ose të përballeni me pengesa në arritjen e qëllimeve dhe ambicieve tuaja. Gjatë kësaj periudhe, mund të ndiheni të kufizuar në veprimet tuaja, duke u përballur me vështirësi në marrëdhëniet tuaja me të tjerët. Nën ndikimin e këtij tranziti, mund të përballeni me sfida dhe kufizime që do të testojnë qëndrueshmërinë, durimin dhe këmbënguljen tuaj. Do t'ju duhet të punoni shumë dhe vazhdimisht për të kapërcyer pengesat dhe për të arritur qëllimet tuaja. Do të jetë e rëndësishme të jeni të durueshëm dhe të përpiqeni të zhvilloni forcën tuaj të brendshme gjatë kësaj periudhe. Do t'ju duhet të përqendroheni në qëllimet tuaja dhe ta përdorni këtë periudhë për të rishikuar planet dhe drejtimet tuaja.

Binjakët

Nëse keni lindur nën shenjën e Binjakëve, për ju, ndikimi i Saturnit retrograd nga 29 qershori deri më 15 nëntor mund t'ju drejtojë të rishikoni dhe ripunoni me çështjet e së kaluarës. Ky kalim mund të krijojë njëfarë tensioni dhe pasigurie në jetën tuaj personale dhe profesionale, por gjithashtu mund t'ju ndihmojë të arrini një vetëdisiplinë më të mirë dhe një qasje më realiste ndaj qëllimeve tuaja. Saturni në retrogradë mund t'ju inkurajojë të rishikoni projektet tuaja të së kaluarës, të merreni me shqetësimet e vjetra dhe të zbuloni mënyra të reja për të arritur sukses.

Gaforrja

Nëse keni lindur nën shenjën e Gaforres, Saturni retrograd nga fundi i qershorit deri më 15 nëntor do të nxjerrë në pah emocionet tuaja, frikën tuaj të brendshme dhe nevojën tuaj për siguri për të ardhmen. Saturni sjell kufizime dhe mund të shkaktojë sprova të ndryshme ose të japë përgjegjësi të reja në jetën tuaj. Ky ndikim do t'ju shtyjë të rimendoni vlerat dhe qëllimet tuaja, të punoni shumë për të arritur stabilitetin dhe të përballeni me mençuri me sfidat përpara jush. Ju do të duhet të merreni me demonët tuaj të brendshëm për të përfituar sa më shumë nga Saturni retrograd.

Luani

Nëse keni lindur nën shenjën e Luanit, Saturni retrograd nga data 29 qershor deri më 15 nëntor do t'ju bëjë të rimendoni qëllimet, planet dhe përgjegjësitë tuaja. Gjatë kësaj periudhe, mund të përjetoni më shumë shqetësime dhe dyshime për aftësitë dhe cilësitë tuaja. Gjatë këtij ndikimi, ju mund të përjetoni vonesa ose pengesa në arritjen e qëllimeve. Mundohuni të jeni të durueshëm dhe këmbëngulës për të kapërcyer këto vështirësi. Jini më të organizuar dhe më të qëndrueshëm në veprimet tuaja për të arritur sukseset që dëshironi. Në përgjithësi, kjo do të jetë një periudhë e zhvillimit personal që mund t'ju bëjë më të fortë dhe më elastik në të ardhmen.

Virgjëresha

Nëse keni lindur nën shenjën e Virgjëreshës, Saturni retrograd nga 29 qershori deri më 15 nëntor mund të ketë një ndikim të rëndësishëm edhe tek ju. Saturni është planeti i përgjegjësisë, punës së palodhur, disiplinës dhe përmbajtjes, dhe kur janë në lëvizje retrograde, këto karakteristika mund të vihen në prova të ndryshme. Për ju, Saturni retrograd mund të sjellë sfida në fushën e punës, karrierës dhe në marrëdhëniet tuaja me figurat e autoritetit. Do të përjetoni momente kur do të ndiheni të kufizuar ose të mbingarkuar nga përgjegjësitë tuaja të përditshme dhe do të përjetoni shumë më tepër stres ose presion nga njerëzit ose rrethanat. Në të njëjtën kohë, ky pozicion i Saturnit mund t'ju ndihmojë të përqendroheni në qëllimet tuaja dhe të kapërceni sfidat me këmbëngulje më të madhe. Ka të ngjarë që gjatë kësaj periudhe të ketë nevojë të rishikoni qëllimet tuaja dhe të bëni sistemime në planet tuaja për të arritur rezultate më të mira.

Peshorja

Nëse keni lindur nën shenjën e Peshores, Saturni retrograd nga data 29 qershor deri më 15 nëntor do t'ju provokojë të rivlerësoni marrëdhëniet tuaja, si dhe të punoni për zhvillimin personal dhe përgjegjësitë tuaja. Saturni do t'ju sfidojë për të përballuar situata komplekse dhe për të marrë përgjegjësi, duke ju inkurajuar të jeni më të fokusuar dhe të organizuar. Saturni retrogradë mund t'ju kujtojë gjithashtu nevojën për të bërë plane realiste për të ardhmen, si dhe t'ju paralajmërojë për sfidat e mundshme në rrugën drejt realizimit të tyre.

Akrepi

Nëse keni lindur nën shenjën e Akrepit, Saturni retrograd nga 29 qershori deri më 15 nëntor mund të shkaktojë probleme të vjetra që të dalin në sipërfaqe për ju që tani duhet të zgjidhen. Kjo mund t'ju kërkojë të bëni më shumë përpjekje ose të përballeni me sfida të ndryshme që lidhen me situatat e kaluara. Ky pozicion i Saturnit mund t'ju ndihmojë të përballeni me këto çështje dhe të zhvilloheni shpirtërisht dhe emocionalisht. Është e rëndësishme të jeni të durueshëm dhe të punoni me dëshirë për të arritur rezultatet që janë të rëndësishme për ju.

Shigjetari

Nëse keni lindur nën shenjën e Shigjetarit, Saturni retrograd nga data 29 qershor deri më 15 nëntor mund të jetë shkaku i një vonese në zhvillimin tuaj personal ose profesional. Nën ndikimin e tij, mund të hasni vështirësi në përparimin në karrierë ose në arritjen e qëllimeve tuaja personale. Është e mundur të shtyni ose ndërprisni plane dhe projekte të rëndësishme që keni vendosur vetë. Kjo mund t'ju shkaktojë zhgënjim. Gjatë kësaj periudhe, mund të ndiheni nën presion nga pesha e përgjegjësive tuaja ose të vuani nga disa kufizime. Gjatë periudhës së këtij ndikimi, do t'ju duhet të rivlerësoni me kujdes qëllimet dhe vlerat tuaja dhe të bëni rregullimet e nevojshme.

Bricjapi

Nëse keni lindur nën shenjën e Bricjapit, një përgjegjësi më e madhe do t'ju rëndojë mbi supet gjatë retrogradit të Saturnit nga data 29 qershor deri më 15 nëntor. Gjatë kësaj periudhe mund të shfaqen pengesa të ndryshme dhe mund të përjetoni më shumë stres. Ky pozicion i Saturnit mund t'ju bëjë të rishikoni qëllimet dhe ambiciet tuaja. Mund t'ju duhet të rishikoni rrugën në të cilën jeni dhe të bëni ndryshime në planet tuaja.

Saturni retrogradë mund t'ju paraqesë sfida që do t'ju mësojnë se si të menaxhoni më mirë kohën, energjinë dhe burimet tuaja.

Ujori

Nëse keni lindur nën shenjën e Ujorit, Saturni retrograd mund të ketë një ndikim mjaft të fortë tek ju nga data 29 qershor deri më 15 nëntor. Një kalim i tillë do të kërkojë një rishqyrtim të përgjegjësive tuaja dhe pjekuri në përmbushjen e tyre. Ka shumë të ngjarë të përjetoni një ndjenjë të fortë kufizimi ose një lloj izolimi gjatë kësaj periudhe. Retrogradi i Saturnit mund t'ju shkaktojë dyshime dhe stres që do të lidhen me punën, karrierën dhe financat tuaja.

Peshqit

Nëse keni lindur nën shenjën e Peshqve, Saturni retrograd nga 29 qershori deri më 15 nëntor mund të çojë në shfaqjen e frikës, pasigurive, si dhe besimeve vetëkufizuese. Ju mund të përballeni me një sërë sfidash në jetën tuaj personale, në zhvillimin tuaj profesional dhe në marrëdhëniet tuaja me njerëzit e tjerë. Gjatë kësaj periudhe, vetëdisiplina, durimi dhe këmbëngulja do të jenë thelbësore për të kapërcyer me sukses sfidat që mund të shfaqen në jetën tuaj.