HOROSKOP

Shenja e zodiakut që vendosin intimitetin fizik përpara dashurisë

Shenja e zodiakut që vendosin intimitetin fizik përpara dashurisë

Këtu janë 4 shenjat e zodiakut që preferojnë gjithmonë intimitetin fizik sesa dashurinë e thellë.

1. Akrepi

Akrepat njihen për mendjen e tyre të ndyrë dhe natyrën sensuale. Ata janë përkufizimi i vërtetë i "seksi është një nevojë fizike" dhe nuk do ta kenë problem të lidhen vetëm për të kënaqur nevojën e tyre të dëshiruar në shtrat. Lidhja emocionale nuk është diçka që ata e konsideronjnë jetike kur bëhet fjalë për marrëdhëniet.

2. Shigjetari

Qoftë jeta apo shtrati, Shigjetarët janë të etur për aventura dhe gjithmonë i japin përparësi seksit mbi dashurinë. Ata janë shumë flirtues dhe duke qenë një shenjë zjarri duan lloje të ndryshme pervojash për kënaqësinë maksimale.

3. Dashi

Të shquar për dëshirën më të lartë seksuale, shenjat e Dashit janë mjaft dominues në shtrat dhe zgjedhin gjithmonë intimitetin seksual përpara dashurisë.