HOROSKOP

Solstici i Verës do të ketë ndikim pozitiv për këto 4 shenja të zodiakut

Solstici i Verës do të ketë ndikim pozitiv për këto 4
Solstici i verës është afër, që do të thotë se fillimi i sezonit të Gaforres po afron gjithashtu. Meqenëse Gaforrja është një shenjë kardinale e ujit , ky sezon ka të bëjë me kërkimin aktiv të sigurisë emocionale, rehati dhe siguri. Duke qenë se shenjat kardinalë shoqërojnë gjithmonë fillimin e ekuinokseve dhe solsticeve, nuk është çudi që këto shenja do të ndikohen më së shumti nga ky ndryshim, kështu që nëse jeni Dash, Peshore, Gaforre ose Bricjap, bëhuni gati, sepse Solstici veror i vitit 2022 do të ndikojë më shumë tek ju.

Kur është Solstici Veror 2022?

Në hemisferën veriore, solstici veror zakonisht bie midis 20 qershorit dhe 22 qershorit. Këtë vit, solstici veror bie të martën, më 21 qershor.

Ja cilat janë katër shenjat e zodiakut që do të preken më shumë nga solstici veror i vitit 2022:

Dashi

Tani është koha për t'i dhënë përparësi shtëpisë dhe familjes, Dash. Ndërsa dielli kalon në shtëpinë tuaj të katërt më 21 qershor, bota juaj private do të ndriçohet A ndihet mjedisi juaj aktual i shtëpisë i sigurt dhe i qetë? Nëse jo, do të keni energji tani për të bërë disa rregullime të nevojshme. Si një shenjë zjarri , mund të jetë e lehtë për ju të anashkaloni nevojat tuaja më të thella emocionale, por solstici i verës me siguri do t'ju kujtojë se shtëpia është aty ku është zemra.

Gaforrja

Ky është sezoni juaj, Gaforre, që do të thotë se do të ndjeni të më shumë se zakonisht. Ndërsa dielli kalon në shtëpinë tuaj të parë të identitetit më 21 qershor, do të mbusheni me një rritje të energjisë dhe vitalitetit dhe dëshira juaj e natyrshme për rehati emocionale dhe siguri do të rritet gjithnjë e më shumë. Ju gjithashtu mund të filloni të vini re që ju kushtohet shumë më tepër vëmendje se zakonisht.

Peshorja

Është koha juaj për të shkëlqyer, Peshore. Sezoni i Gaforres është kur do të njiheni për rolin tuaj në botën tuaj profesionale. Ndërsa dielli kalon në shtëpinë tuaj të 10-të të karrierës më 21 qershor, mund të prisni që përpjekjet tuaja profesionale të theksohen. Tani është koha e përkryer për të nisur iniciativa të reja biznesi.

Bricjapi

Lidhjet romantike dhe marrëdhëniet me të tjerët janë në qendër të vëmendjes tani pasi dielli kalon në shtëpinë tuaj të shtatë më 21 qershor. Tani është koha që të njiheni sërish me nevojat emocionale Bricjap. Ka një marrëdhënie të veçantë që ka të ngjarë të bëhet gjithnjë e më e rëndësishme tani, dhe nëse është me një partner romantik, biznesi apo platonik, sigurisht që do t'ju mësojë shumë për nevojat tuaja brenda lidhjes.