HOROSKOP

Tabela astrologjike e kryeministres Liz Truss parashikon kohë të vështira dhe mashtrime

Tabela astrologjike e kryeministres Liz Truss parashikon kohë të

E lindur në 26 korrik, Liz Truss, ka shenjën e diellit në Luan,por ka një stellar Dash në Grafikun e saj të lindjes.

Nga astrologia Xhesica Adams/Kryeministrja e re britanike Liz Truss u tha mediave në shtator 2022, se ajo nuk mendonte se parashikimet ishin një ide e mirë. Megjithatë, astrologjia dhe letrat Tarot parashikuan që një kryeministre femër bjonde të pasonte Thatcher dhe May, dy vjet më parë.

Ne nuk kemi një orë të lindjes për Liz Truss, ndaj përdorim orën 12 të mesditës. Ne e dimë se ajo ka lindur në Oksford më 26 korrik 1975. Nga kjo tabelë, mund të shihet se çfarë na pret e ardhmja.

Liz Truss Aries Stellium

Në grafikun e saj ka një stellium ‘të kuq' të Dashit. Ajo ka Dashin në Vesta, Jupiter dhe Chiron dhe po vjen në pushtet pasi Jupiteri dhe Chiron po kalojnë gjithashtu në Dash. Alarmi i kuq.

12 muajt e ardhshëm - shtator 2022 deri në shtator 2023

Për shkak të Uranit radikal, tronditës dhe befasues në tranzitin e Demit, Truss do të përballet me një ekonomi të paparashikueshme, të çrregullt deri në shtator 2023. Pasiguritë e tregtisë së jashtme, Greenpeace, investimet e saj dhe bilanci i pagesave do ta dominojnë atë.

Urani në Dem

Urani në Dem ndodh vetëm një herë në jetën e saj dhe kjo ndodh kur ajo shkon në pushtet. Ajo do të mashtrojë vazhdimisht. Problemi është në fakt mendësia e saj; si një llogaritare që nuk mund të heqë dorë nga një mënyrë e vjetër e të menduarit për paratë.

Zgjedhjet e ardhshme në Mbretërinë e Bashkuar

Dhe zgjedhjet e ardhshme? I përkasin ekonomistit më të mirë të gjelbër në vend. Ky është një burrë, jo një grua. Ai do të jetë shumë i mirë me paratë, do të ketë një përkushtim për 'Kjo Tokë e Gjelbër dhe e Këndshme' dhe do të mbështesë bujqësinë.