HOROSKOP

Tre shenjat me Marsin në Retrogradë që s`do kenë një javë të lehtë

Tre shenjat me Marsin në Retrogradë që s`do kenë një

Një javë lufte pret tre nga shenjat e horoskopit që e kanë Marsin në Retrogradë.

Demi

Merr frymë thellë. Marrëdhënia që ndani me figurat tuaja të autoritetit mund të ndihet më e tronditur se zakonisht këtë javë. Ka një errësirë ​​nervoze që rrethon marrëdhëniet tuaja këtë javë. Dëshirat tuaja mund të sfidohen.

Binjakët

Marsi retrograde nuk është fundi i botës, por është disi i bezdisshëm. Lajmi i mirë është se ka gjithmonë një mësim për t`u marrë. Nëse papritmas ndjeni dëshirën për të shtypur butonin e pauzës dhe për të reflektuar për gjërat këtë javë, mos hezitoni ta bëni këtë.

Shigjetari

Mendoni dy herë para se të flisni dhe të nxisni një grindje të padëshiruar me dikë tjetër të rëndësishëm. Kjo është veçanërisht e vërtetë kur merret parasysh udhëtimi retrograd i Marsit përmes Binjakëve. Papritmas mund të filloni t'i shihni gjërat nga një këndvështrim krejtësisht i ndryshëm, dhe kjo mund të jetë po aq sa ndriçuese, edhe hutuese.