HOROSKOP

Tre shenjat më me fat në dashuri sot

Tre shenjat më me fat në dashuri sot

Demi

Më në fund ke kaluar atë kufi në jetën tënde ku mund të thuash hapur se je i dashuruar. Personi me të cilin jeni i dashuruar është dikush të cilit mund t'i besoni dhe është plotësisht i denjë për kohën, përpjekjen dhe dashurinë tuaj. Me Hënën në Luan, kjo ndjenjë do të lulëzojë. Vështirë se do të jeni në gjendje t'i kontrolloni emocionet tuaja sot dhe mund të përfundoni duke shpërthyer në lot gëzimi. Nuk e kishit menduar se ky mund të ishte fati juaj. Mendonit se ishit i destinuar të binit në dashuri dhe më pas të tradhtoheshit… Koha ju vërtetoi të kundërtën.

Virgjëresha

Ajo që e bën sot këtë ditë kaq e veçantë për ju është se partneri duket se ju ka në mendje gjatë gjithë kohës. Kur nuk e prisni një dhuratë, do të vijë në duart tuaja. Mund të përfshiheni në një lloj konkurrence, kush nga ju do bëjë më shumë për tjetrin sot. Tregojini njëri-tjetrit gjithë dashurinë që keni ruajtur për një ditë me shi. Mos e prisni shiun!

Peshorja

Momenti që të shprehni ndjenjat tuaja të vërteta. Një gjë është e sigurt, ju pëlqen të dini se sa shumë ju do ky person dhe që mund ta shprehni lirisht dashurinë tuaj për të. Energjia e Jupiterit është e fortë sot dhe ka një efekt të përsosur tek ju, duke ju bërë të ndiheni të sigurt dhe vlerësues në të njëjtën kohë. Më në fund ndiheni 'të qetë' kur jeni në një lidhje. Ndoshta nuk është aq keq sa e kishit menduar dikur, në fund të fundit.