HOROSKOP

Tre shenjat më me fat për këtë javë

Tre shenjat më me fat për këtë javë

Demi

Afërdita - sundimtari juaj planetar joshës - po ju ndriçon në fushën e krijimtarisë, romancës dhe vetë-shprehjes së përgjithshme. Pavarësisht nëse jeni duke punuar në një projekt të lodhshëm ose jeni duke u zhytur në një lidhje romantike, do të merrni kënaqësi. Reflektoni se sa larg keni arritur, veçanërisht kur bëhet fjalë për aspiratat tuaja, lirinë individuale dhe vizionet për të ardhmen. Me këtë në mendje, hëna e plotë e kësaj jave do të jetë po aq e përzemërt. Ju po shkëputeni nga sistemet toksike të besimit dhe mjediset mashtruese që mund të kenë mbytur origjinalitetin tuaj një herë e një kohë.

Gaforrja

Afërdita do të hyjë në shtëpinë tuaj të tretë të komunikimit më 5 shtator dhe kjo zgjeron jetën tuaj shoqërore. Mendoni përpara se të angazhoheni për një situatë, por nëse ndiheni të udhëhequr intuitivisht për t'i dhënë dikujt një dorë ndihmë, mos e luftoni dëshirën. Në fund të fundit, Afërdita në Virgjëreshë gjen lumturi kur merr pjesë në akte mirësisë, edhe nëse është diçka e rëndomtë si korrigjimi i emailit të një shoku të ngushtë përpara se të shtypë butonin e dërgimit. Intimiteti juaj do të jetë gjithashtu në periudhën më të mirë.

Akrepi

Do të jenë të fokusuar në jetën tuaj sociale. Ju gjithashtu mund të rimendoni praninë tuaj në internet. Thënë kështu, kur ka qenë hera e fundit që keni përpunuar biografinë tuaj në Instagram, ose keni ngarkuar një ofertë të re në dyqanin tuaj online? T`u dedikoni statuse miqve tuaj më të mirë do të jetë një mundësi, kështu që shpërndani dashurinë. Mërkuri do të qëndrojë në mënyrë retrograde më 9 shtator, që do të thotë se shumë prej jush ka të ngjarë të hasin në miq të vjetër për të cilët nuk keni dëgjuar për një kohë të gjatë.