HOROSKOP

Tre shenjat më me fat për sot

Tre shenjat më me fat për sot

Luani

Mirë se vini në fillimin e së ardhmes që keni ëndërruar. Sot Hëna do të mbetet ende në Gaforre, duke ju dhënë mundësinë të reflektoni se ku jeni pjekur realisht. Ndërsa bie mbrëmja, do të ktheheni në brendësinë tuaj dhe në shtëpinë që keni krijuar. Kjo do të nxjerrë në dritë atë që ka më shumë rëndësi për ju. Duke përdorur këtë energji, ju mund të formuloni hapat tuaj të ardhshëm përpara. Gjëja më e rëndësishme është të mbani mend simbolikën e kafshës të lidhur me shenjën tuaj, luanin. Luani është i guximshëm dhe i beson vetes. Ai e di se mund të shkojë kudo ku dëshiron. Hiqni çdo dyshim dhe vazhdoni përpara!

Ujori

Fokusi do të jetë në jetën romantike. Kjo zonë ka kaluar një fazë rikuperimi pasi ju është dashur të punoni me plagët e kaluara dhe komunikim më të fortë që nga fillimi i vitit. Luani dëshiron që ju të mbani mend se ku është zemra juaj. Kur e dini se ku është zemra juaj, gjithçka tjetër bëhet më e qartë, dhe gjithashtu më e lehtë për ta ndjekur. Mos harroni se gjithçka që keni kaluar i ka shërbyer një qëllimi. Në këtë moment ju takon vetëm të vendosni se çfarë doni në të vërtetë. Keni aq kohë sa ju duhet për ta kuptuar, sepse universi nuk do t'ju nxitojë kurrë.

Peshqit

Në një kthesë të papritur të universit, do të përfitoni shumë nga Hëna e Re e Luanit. Ndërsa Hëna është ende në Gaforre, ajo do të kryqëzohet me Neptunin tek Peshqit. Prapëseprapë, ajo do të qëndrojë atje, duke ju dhënë kohë dhe fokus për të reflektuar se si ndiheni në këtë moment. Teksa rriteni harroni se edhe ndjenjat tuaja do të ndryshojnë. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për profesionin tuaj, vendin që e quani shtëpi apo edhe marrëdhënien tuaj romantike. Sot është një ditë e shkëlqyer për të kuptuar ndjenjat tuaja. Kushtojini vëmendje mënyrës sesi ndiheni në punë dhe rreth të tjerëve. Ky ndërgjegjësim i ri do t'ju lejojë të vendosni synime për Hënën e Re të Luanit që ka të bëjë më shumë me të ardhmen sesa me të shkuarën. Për shkak se Jupiteri ishte në shenjën tuaj dhe do të kthehet atje gjatë retrogradit që do të sjellë nesër, është e qartë se jeni gati për një ndryshim, por gjithçka varet nga ju dhe nëse do t'i lejoni vetes të bëni hapat e parë për ta krijuar atë.