HOROSKOP

Tre shenjat më me shumë fat për sot

Tre shenjat më me shumë fat për sot

Binjakët

Mërkuri dhe Venusi janë të dy në Shigjetar tani që do të thotë se temat që lidhen me marrëdhënien tuaj romantike janë duke u vënë në pah. Aktualisht, Marsi është retrogradë te Binjakët, gjë që po ju ngadalëson dhe po ju bën të bëni gjërat ndryshe. Mund të jetë dukur më parë si një periudhë kufizimi ose bllokimi, por me kalimin e kohës, po e shihni se është në të vërtetë e dobishme. Mendja juaj funksionon kaq shpejt, saqë nuk mund t'i besohet gjithmonë. Kur i jepni vetes kohë për të ndaluar, i jepni edhe një shans për të ndjerë. Është zemra juaj ajo që do ta gjejë gjithmonë rrugën.

Shigjetari

Jeni në një kohë të jashtëzakonshme tani dhe ju e dini këtë. Shumë nga ndryshimet që keni kërkuar prej vitesh, befas duken sikur janë në pragun tuaj. Marsi retrogradë te Binjakët po krijon një hapësirë ??për ju që të kuptoni se çfarë është me vlerë dhe se si kjo reflektohet në veprimin që zgjidhni të bëni. Mërkuri dhe Venusi në Shigjetar ju lejojnë të siguroheni që ndjenjat dhe besimet tuaja personale të mbeten në qendër të asaj që po kaloni.

Virgjëresha

Rritja për ju është e pashmangshme. Kohët e fundit keni marrë mësime për t'u siguruar që po shihni të gjithë pamjen e partnerit tuaj dhe jo vetëm pjesët që dëshironi apo edhe ato pjesë të vogla ku po fokusoheni, të cilat nuk kanë vërtet rëndësi. Mos vini syze rozë kur e shikoni.