HOROSKOP

Tre shenjat që do hedhin hapin për një flirt sot

Tre shenjat që do hedhin hapin për një flirt sot

1. Akrepi

Ju pëlqen të jeni në një lidhje, por keni frikë në këtë pikë të jetës tuaj. Keni menduar të angazhoheni seriozisht me atë person që njihni, por nuk e dini nëse mund të keni besim tek vetja dhe nuk dëshironi të rrezikoni t'i thyeni zemrën dikujt. Do të bëni hidhni hap pas hapi për të shijuar momentin pa u shqetësuar për atë që mund të sjellë e ardhmja.

2. Shigjetari

Në këtë pikë të jetës suaj, nuk jeni të sigurt se keni energjinë për të vazhduar me një marrëdhënie. Nuk është se nuk ju pëlqen të jeni në të, por keni shumë gjëra të tjera që duhet të bëni dhe nuk doni të shpërdoroni kohën tuaj. Gjatë tranzitit, Afërdita në Luan, do të detyroheni të bëni një hap përpara me këtë person që ka shprehur interes për të njëjtën gjë me ju. Më në fund është koha e duhur, po ashtu edhe personi. Meqenëse nuk dëshironi të drejtoheni ose të mashtroheni në gjysmë të rrugës, është më mirë të vendosni rregulla pikërisht në krye. Kjo mund të jetë një nga lëvizjet tuaja më të mira këtë vit, Shigjetari.

3. Peshqit

Mund të jeni në momentin e jetës ku jeni beqarë dhe nuk doni të hyni në një tjetër lidhje të vështirë dashurie. Nuk është se të gjitha marrëdhëniet e dashurisë janë të vështira. Nëse je i sinqertë me veten, atëherë mos ki frikë të vazhdosh përpara.