HOROSKOP

Tre shenjat që do të kenë një ditë të vështirë sot

Tre shenjat që do të kenë një ditë të

Rikthimi në normalitet pas pushimeve është i vështirë për të gjithë, por dita e sotme do të jetë e ndërlikuar sidomos për tre nga shenjat e horoskopit.

Dashi

Askush nuk dëshiron të dëgjojë zërin tënd duke qenë shefi këto ditë. Ju në fakt thjesht po përpiqeni të ndihmoni, por mes mënyrës suaj të dhënies së ndihmës. Nuk do merrni respektin që pretendoni. Juve, si gjithë të tjerët, nuk ju pëlqen të mos ju respektojnë. Do duroni, s`keni zgjidhje tjetër.

Binjakët

Oh zot, vetëm ajo që të duhej, një ditë tjetër e vështirë. Na vjen keq, Binjakë, por jeni në mëshirën e tranzitit. Do të humbni aq shumë në atë që po bëni sa të përfundoni duke bërë zgjedhje jashtëzakonisht të këqija. Kjo është dita kur duhet të përmbaheni. Lëreni këtë ditë dhe gjithçka që ju shqetëson të rrjedhë si uji i shiut. Ju nuk keni nevojë të përfshiheni në punët e dikujt tjetër, as nuk keni nevojë të ofroni këshillat tuaja të pakërkuara. Fjalët tuaja të mençura nuk do të vlerësohen dhe do të përfundoni të lodhur dhe të injoruar.

Bricjapi

Koha për t`u kthyer në punë. Ju mund të keni pasur pak kohë pushimi dhe mund t'ju pëlqejë të vazhdoni kështu, duke mos bërë asgjë. Nuk po ndjeni atmosferën që doni dhe po ndiheni më pak produktivë.