HOROSKOP

Unë isha astrologia e Princeshës Diana dhe kjo është ajo që pashë në grafikun e saj të lindjes

Unë isha astrologia e Princeshës Diana dhe kjo është ajo

Penny Thornton thotë se ishte në shtëpinë e saj jashtë Londrës kur ra telefoni. Ishte viti 1986. Në linjën tjetër ishte një grua e butë, zëri i së cilës megjithatë dallohej: ishte Diana, Princesha e Uellsit.

Në atë kohë, Thornton ishte një astrologe profesioniste që studionte në Fakultetin e Studimeve Astrologjike, kishte punuar më parë me kunatën e Dianës, Sarah Ferguson. Tani, Diana donte të lexohej grafiku i saj astrologjik.

Në fund të bisedës së tyre, Diana tha: Faleminderit, Penny. Unë thjesht shpresoj që të ketë dritë në fund të tunelit.'

“Dhe sigurisht, kur e dëgjova këtë, mendova: Oh, ajo është në telashe. Kështu që unë iu përgjigja: ‘Në rregull. Do të shihemi menjëherë’. Dhe shkova në Pallatin Kensington rreth një javë më vonë, "tha Thornton.

Thornston thotë se takimi i tyre i parë zgjati katër orë. Diana dhe Thornton u ulën në një divan në dhomën e ndenjjes së krahut të Dianës dhe Princit Charles në Pallatin Kensington, duke shqyrtuar disa aspekte të tabelës astrologjike së Dianës.

Diana dhe Charles u martuan në vitin 1981. Astologët kudo thonin: Oh, ata janë një ‘match’ i përsosur. Ajo është një Gaforre. Ai është një Akrep'”, kujton Thornton për mbulimin mediatik.

Thornton, megjithatë, pa vështirësi te yjet. Në librin e saj mbi sinastrinë, botuar një vit pasi Diana dhe Charles u martuan, Thornton shkroi atë që pa. “Në zemrën time, sigurisht, e dija se kjo martesë nuk do të funksiononte kurrë. Kjo ishte në vitin 1982. Charles dhe Diana u ndanë zyrtarisht 10 vjet më vonë”.

Thornton thotë se vështirësitë e tyre martesore ishin të shumta: një diferencë në moshë prej 12 vjetësh, presioni i rolit dhe fakti që Charles nuk e kishte kapërcyer kurrë marrëdhënien e tij me Camilla Parker Bowles.

Thuhet se Charles u takua me Camilla-n në një ndeshje polo në vitin 1970. (Ajo ishte Camilla Shand në atë kohë.) Çifti u nda gjatë shërbimit të Charles me Marinën Mbretërore. Camilla u martua me Andrew Parker Bowles në 1973; Charles u martua me Dianën në vitin 1981. Marrëdhënia e tyre romantike vazhdoi gjatë asaj kohe, duke e bërë Dianën të thoshte publikisht, ‘Ishim tre prej nesh në atë martesë’, në një intervistë të vitit 1995 me Martin Bashir. Charles pranoi pabesinë në një intervistë televizive të vitit 1994 me Jonathan Dimbleby. (Ai dhe Camilla u martuan më vonë në 2005, ku ajo u bë Dukesha e Cornëall-it.

Në kohën kur Thornton u takua ballë për ballë me princeshën në vitin 1986, vështirësitë martesore që ajo parashikoi kishin arritur në krye.

“Më thanë më vonë se ajo tashmë kishte filluar të paketonte valixhet për të lënë Pallatin Kensington sepse nuk ishte më e përgatitur të qëndronte. Kështu që ishte e rëndësishme gjatë asaj kohe që ishim bashkë që unë t'i jepja disa aftësi për të trajtuar situatën e saj", tha ajo.

Thornton pa një element sakrifice në tabelën e Dianës

Thornton e sheh astrologjinë si një mjet për të lundruar në jetën e një individi. E lindur më 1 korrik 1961, Diana ishte një Gaforre me një ashendent Shigjetar dhe një hënë Ujor.

Sipas Thornton, grafiku i Dianës kishte shenjat e një martiri dhe një revolucionari. Ajo tha gjithashtu se “kishte një element të madh sakrifice në tabelën e Dianës.”

Ndërsa punonte me Dianën, si me të gjithë klientët e saj, Thornton thotë se qëllimi i saj ishte ta ndihmonte për të gjetur ato mjete. Gjatë takimit të tyre të parë, Thornton inkurajoi Dianën që të fillonte të mendonte nga një këndvështrim humanitar.

“Ajo ndihej shumë e pafuqishme në situatën e saj. Ajo nuk mund ta shihte rrugën e saj përpara. Kështu që unë i thashë asaj në atë kohë, 'Duhet të konvertosh pasivitetin dhe vuajtjen tënde. Kthejeni atë në një forcë. Shkoni dhe ndihmoni njerëzit e tjerë që vuajnë”, kujton ajo duke i thënë Dianës.

Thornton kujton dy ëndrra për Dianën, të cilat ajo tha se ishin "profetike".

Në vitet në vijim, marrëdhënia e Thornton dhe Dianës vazhdoi. Thornton thotë se ata do të flisnin me telefon ose ajo do t'i shkruante letra Dianës duke dhënë këshilla.

Thornton thotë se ajo i dërgoi gjithashtu Dianës ëndrrat e detajuara që kishte parë në vitin 1989, me një muaj diferencë, të cilat i botoi në librin e saj të vitit 1994. Në një sekuencë, Thornton shkroi se ajo pa ‘dy motoçikleta policie dhe një makinë të bardhë që ecte përpara, duke lënë një makinë të zezë pas’. Në një tjetër, ajo pa mbretëreshën Elizabeth duke e dërguar mnë një adresë të zymtë. Megjithatë, Thornton kuptoi se ëndrra ishte profetike vetëm pasi Diana vdiq në 1997, dhe ajo pa se si vizioni i saj përputhej me detajet e përplasjes me makinë në tunelin e Parisit.

Siç tregohet në librin e saj "With Love From Diana", Thornton tha se marrëdhënia e saj me Dianën përfundoi pasi telefonat e Dianës u përgjuan dhe një bisedë mes tyre u bë temë e një gazete. “Dukej sikur kisha shkuar në shtyp, gjë që nuk e kisha bërë. Tërhoqi një pykë mes Dianës dhe meje”, tha ajo.

Më tej, duke parë lidhjen e saj me Dianën, punëdhënësit e Thornton donin që ajo të shpërndante detaje që bien ndesh me kodin e saj të etikës.

Diana vazhdoi të punojë me astrologë dhe psikikë të tjerë në vitet në vijim, por jo me Thornton. “Nuk isha në gjendje ta këshilloja kur kishte nevojë për këshilla,” tha ajo.

Thornton ishte në një aeroplan nga Nju Jorku në Londër kur mësoi për vdekjen e Dianës. Ajo u vra në një aksident automobilistik në Paris në vitin 1997. “Dukej e paimagjinueshme që ndoshta gruaja më e famshme në botë ishte vrarë në një aksident automobilistik, si rezultat i gabimit njerëzor,” shkroi Thornton në një fragment.

"Ndjeva se isha shumë e privilegjuar që isha atje për Dianën gjatë atyre viteve. E gjeta atë një person shumë të mrekullueshëm. Dhe kështu ndihem e bekuar. Gjithmonë jam ndjerë dhe vazhdoj të ndihem shumë e lidhur me Dianën.”