Horoskop

Horoskopi javor 15-21 Korrik

Horoskopi javor 15-21 Korrik

Dashi

Këtë javë durimi juaj do të provokohet nga përpjekjet e njerëzve të ndryshëm për t'ju manipuluar. Dëshira e tyre për t'ju bërë gjëra që nuk ju pëlqejnë do të sfidojnë marrëdhënien tuaj me ta. Vetëkontrolloni emocionet tuaja. Gjatë javës mund të vizitoni një mjek për këshilla ose të kujdeseni për shëndetin e një të afërmi. Java do të jetë e favorshme për të udhëtuar dhe zhvilluar marrëdhënien tuaj me njerëz nga afër dhe larg. Javë sjell financa të mira. Mos u përfshini në lojëra fati. Konfliktet këtë javë do të jenë të shkurtra, por shumë emocionale. Shumica e tyre do të përfundojnë me pajtim.

Demi

Këtë javë do të keni angazhime lidhur me çështje të ndryshme financiare. Ato mund të jenë shkak për t`u shqetësuar. Në përgjithësi, java do t'ju kërkojë të keni një qëndrim më të kujdesshëm ndaj punës ose veprimeve të lidhura me paratë. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse duhet të nënshkruani një dokument financiar. Do të jeni në gjendje të gjeni zgjidhje për problemet tuaja të vjetra me kolegët, klientët ose partnerët. Gjatë javës do t`ju jepet mundësia për të realizuar idenë ose projektin tuaj. Do të keni një kosto të paplanifikuar për një fëmijë ose do të merrni para për një fëmijë ose një të ri. Në punët e tua të dashurisë do të përjetoni situata të papritura. Nëse planifikoni një udhëtim do keni disa vështirësi ose keqkuptime.

Binjakët

Këtë javë do të qani ose do të ndiheni të plagosur për shkak të qëndrimit negativ të dikujt me të cilin keni kontakte të përditshme. Shmangni konfliktet këtë javë. Gjatë javës mund të merrni një ftesë për udhëtim. Mund të jeni edhe subjekt i manipulimit përmes një gënjeshtre ose informacioni të rremë. Këtë javë, duhet të jeni praktik dhe të arsyeshëm në çdo gjë rreth parave. Kini kujdes nëse keni një punë ose një angazhim për dokumente financiare ose bankare. Nëse prisni para këtë javë, mund të keni një përvojë të papritur. Në dashuri do të fiksoheni të jetoni më shumë me të kaluarën ose me shpresë për të ardhmen dhe të shmangni realitetin.

Gaforrja

Këtë javë do të ballafaqoheni me ndryshime. Ato mund të kenë lidhje me një lëvizje ose një aktivitet të ri në vendin tuaj të punës. Cilido qoftë mendimi juaj për ngjarjet specifike, ato patjetër do të synojnë të hapin rrugën për diçka më të mirë për ju. Këtë javë ju do të përjetoni emocionalisht lajme të pakëndshme ose një ngjarje. Ndoshta këto gjëra nuk ju prekin drejtpërsëdrejti, por do të kenë lidhje me dikë që njihni. Gjatë këtyre shtatë ditëve, jini shumë të kujdesshëm me burimet tuaja financiare. Shumë prej jush do të kenë një kosto të papritur për një fëmijë apo një të ri. Mos u mashtroni nga premtimet që do të humbasin kohën tuaj në pritje të realizimit të tyre. Çfarëdo që dëshironi të bëni, bëjeni vetë sipas mundësive dhe burimeve që keni. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të jetë e rëndësishme të mos keni humor pesimist, një ndjenjë vetmie, trishtimi, pakënaqësie. Kohët e mira dhe të këqija të jetës sonë kanë ciklet e tyre. Asgjë nuk vjen dhe nuk vazhdon sipas dëshirave ose frikës.

Luani

Këtë javë mos bëni plane për të ardhmen. Ka ngjarje apo situata që do të ndryshojnë disa rrethana në jetën tuaj. Gjatë javës, mos u përfshini në premtime, sugjerime joshëse për të ardhura më të mira dhe më shumë. Të dashurit janë të rëndësishëm për ju dhe do të përpiqeni të jeni zemërgjerë dhe të përzemërt në qëndrimin ndaj tyre. Këtë javë do të përjetoni një surprizë të këndshme që do të lidhet me njerëz nga familja juaj ose miq të ngushtë. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni shumë angazhime të rëndësishme në lidhje me vizitat ose kontaktet me njerëz nga institucionet shtetërore, bankare ose ligjore. Mundeni papritur të shkoni në shtëpinë e të afërmve ose miqve. Disa ngjarje gjatë javës do të shkaktojnë shqetësime të pashpjegueshme ose më shumë tensione. Ankthi mund të lidhet me shëndetin e një të afërmi. Nëse problemet këtë javë do shfaqen në jetën tënde, ato do të jenë rezultat i vendimeve ose veprimeve tuaja nga e kaluara.

Virgjëresha

Këtë javë vëmendja juaj do të jetë e angazhuar me lajme apo ngjarje të ndryshme që lidhen me një të afërm burrë. Njohjet e reja gjatë javës dhe zhvillimi i kontakteve tuaja të biznesit do të sjellin përvoja interesante. Kjo javë do të jetë e rëndësishme për zhvillimin tuaj profesional. Shumë prej jush do të kenë një mundësi të re, por mund të përjetoni pakënaqësi në nisje. Nëse jeni në procesin e kërkimit të një pune, do të ketë disa opsione. Nëse jeni aktualisht i punësuar, mbani vendin tuaj të punës. Gjatë javës do të keni një situatë që mund të shkaktojë shqetësim, paqëndrueshmëri ose konfuzion. Disa do të bisedojnë me familjen tuaj për të ardhurat dhe shpenzimet e ardhshme. Këtë javë do të keni mundësi të zhvilloni çështjet tuaja financiare, por mos veproni emocionalisht. Në një plan dashurie, mund të lindin keqkuptime që do të lidhen me të afërmit. Surpriza në familjen tuaj këtë javë do të lidhet disi me ngjarjet e kaluara ose me gjërat që kanë ndodhur gjatë ditëve të fundit.

Peshorja

Ngjarjet e kësaj jave do të tërheqin vëmendjen tuaj në lidhje me një person që nuk jeton në shtëpinë tuaj. Këto ngjarje do të jenë të rëndësishme ose interesante për ju. Ngjarjet në vendin tuaj të punës ose në biznesin tuaj do të jenë tema e bisedave të rëndësishme familjare. Është e mundur të diskutohen vendime të rëndësishme që janë relevante për këto ngjarje. Kjo do të jetë një javë e mirë për fejesë ose martesë. Një konflikt me një person më të ri do të krijojë siklet emocional për shkak të shkëmbimit të akuzave ose fyerjeve, të cilat do ta konsideroni të pabazuara. Këtë javë mund të përjetoni ankth për një udhëtim të ardhshëm. Disa prej jush do të përjetojnë stresin e lidhur me një aksident me makinë. Gjatë javës, shumica e përfaqësuesve të kësaj shenje do të kujdesen për shëndetin e një të afërmi që jeton në një fshat apo qytet tjetër. Gjatë javës, prisni lajme të rëndësishme, një ftesë ose informacion nga një burrë.

Akrepi

Këtë javë do të përjetoni surpriza të këndshme. Ato mund të jenë për shkak të ngjarjeve të papritura të udhëtimit ose njerëzve nga vende të tjera. Java do të jetë e favorshme për udhëtimin, planifikimin dhe përgatitjen e udhëtimit në javët e ardhshme. Gjate javes, shumë prej jush do të marrin pjesë në një takim që lidhet me dikë në rrethin tuaj të të afërmve ose miqve. Një ndarje e papritur në familjen e të afërmve ose të miqve mund t'ju vërë në një situatë ku nuk dini si të reagoni. Është e mundur që ngjarja të shoqërohet me një dramë tjetër të jetës. Këtë javë, do të keni veprime financiare të suksesshme me një grua, që do t'ju sjellin stabilitet, pavarësi ose të ardhura më të mira për të ardhmen. Kjo do të jetë një javë e mirë për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve financiare, dokumenteve, dhe më tepër. Gjatë javës ju duhet të merrni në konsideratë dhe planifikoni angazhime që lidhen me fëmijën ose nipin tuaj. Kjo do të jetë një javë e rëndësishme për ata që dëshirojnë të hedhin themelet për gjëra të rëndësishme në jetë: punë të re, biznes, marrëdhënie dashurie, familje, fëmijë etj.

Shigjetari

Këtë javë do të bëni biseda me një grua që do të ketë një ndikim të madh në planet tuaja që lidhen me familjen ose punën. Shumë nga përfaqësuesit e kësaj shenje do të përjetojnë një ngjarje të lumtur që lidhet me të afërmit. Këtë javë mund të prisni një takim interesant me njerëz që aktualisht janë jashtë vendit. Njohuritë e reja do të jenë interesante. Ata që do të udhëtojnë këtë javë do të përjetojnë një moment tensioni në lidhje me transportin që do të përdorin. Do të keni përvoja të këndshme me të afërmit në shtëpinë tuaj. Kjo do të jetë një javë e mirë për ndryshime, kontakte me përfaqësues të një institucioni shtetëror apo gjyqësor, etj.

Bricjapi

Këtë javë do të përjetoni tensione në jetën tuaj të përditshme, të cilat mund të lidhen me udhëtimet ose njerëzit nga vende të tjera. Nëse jeni duke udhëtuar këtë javë kini kujdes me mjetet e transportit dhe me përgatitjen tuaj për situata të papritura. Ndoshta, gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni vonesa, ose  lajme të pakëndshme. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni takime të ndryshme ose biseda me gratë.  Kjo javë do të jetë e favorshme për riparime dhe ndryshime në shtëpinë tuaj. Është e mundur që një person në familjen tuaj të përjetojë një ngjarje të pakëndshme që lidhet me arsimin ose punën. Nëse keni ndërmend të blini artikuj për shtëpinë tuaj, kini kujdes me çmimet, cilësinë dhe garancitë (nëse ka). Bricjapi do të ketë takime romantike, familjare ose profesionale që janë të rëndësishme për ngjarje të caktuara në të ardhmen e afërt. Gratë do të duhet të heqin dorë nga disa nga shpresat apo pritshmëritë e tyre.

Ujori

Kjo javë mund t'ju shqetësojë për shkak të disa lajmeve të pakëndshme. Ato mund të kenë lidhje me nevojën për të bërë një ndryshim të padëshirueshëm. Kini kujdes kur punoni me dokumente dhe kur nënshkruani kontrata. Shikoni çdo informacion të rëndësishëm dhe mos u mbështetni në mendimet ose këshillat e njerëzve të tjerë. Shumë nga planet tuaja për këtë javë do të kenë një zhvillim krejtësisht të ndryshëm nga ajo që mund të prisni. Disa nga këto plane ose ide nuk kanë kohë për t`u realizuar. Këtë javë do të keni kosto ose angazhime financiare që lidhen me një djalë apo një burrë. Ndoshta arsimi, ose karriera e një fëmije do të jeni një temë e rëndësishme për bisedat e kësaj jave. Gjate javës, do të jeni të lumtur për suksesin e një gruaje. Burrat do të përjetojnë një javë me ngjarje të papritura.

Peshqit

Jini të kujdesshëm këtë javë me kolegët tuaj ose me klientët. Mos lejoni tensione dhe pasiguri në punën tuaj. Hipokrizia e personave të tillë mund të jetë baza e përvojave të pakëndshme. Kjo javë do të jetë e lidhur me një ngjarje apo punë të së kaluarës. Shmangni shpenzimet e mëdha, ose nëse keni të bëni me paratë, jini të kujdesshëm. Planet tuaja për fëmijët ose të rinjtë këtë javë do të kenë potencial për të arritur sukses. Mund të merrni para që do t`i shpenzoni me fëmijën.

*Ky post u përshtat nga Astro Velida dhe është realizuar nga Fabjola Hije.