Aktualitet

Horoskopi javor nga 27 janari deri në 2 shkurt

Horoskopi javor nga 27 janari deri në 2 shkurt

Dashi

Jini serioz ndaj përgjegjësive tuaja. Gjatë këtyre shtatë ditëve, disa nga ngjarjet ose përvojat e mira do të lidhen me paratë, dokumentet financiare ose një kontratë. Shkaku i emocioneve të këndshme mund të jetë ngjarje në jetën e një personi në familjen tuaj. Kjo javë mund të befasojë disa prej jush me fitime të papritura. Java do të jetë e favorshme për zhvillimin e çështjeve tuaja familjare. Të rinjtë e kësaj shenje do të duhet të jenë shumë të kujdesshëm në veprimet e tyre, duke shmangur dinakërinë ose përpjekjet për manipulime. Veprime të tilla do të ngatërrojnë njerëzit përreth jush dhe ata do të priren të ndryshojnë mendimin e tyre për personalitetin tuaj.

Demi

Këtë javë do të zemëroheni ose do të hutoheni nga veprimet ose fjalët e njerëzve të lindur nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve. Veprimet e tyre do të jenë krejtësisht në kundërshtim me mirëkuptimin ose pritshmëritë tuaja. Marrëdhëniet me shenjat e tokës do të jenë më harmonike. Megjithatë, mos u përpiqni të impononi vullnetin tuaj ndaj njerëzve të tjerë, sepse pavarësisht nga shenja e tyre zodiakale, kundërshtimi do të jetë i kuptueshëm. Java do të jetë e favorshme për të udhëtuar dhe zhvilluar kontaktet tuaja me njerëz të distancave të ndryshme. Miqësitë e reja do të jenë interesante për ju. Asnjë person në këto shtatë ditë nuk do të paraqitet aksidentalisht në jetën tuaj. Kjo javë do t'ju surprizojë me humbjen e papritur të diçkaje. Kjo do të krijojë siklet të pakëndshëm pasi do të jetë diçka që është me të vërtetë e rëndësishme për ju. Gjatë javës do të komentoni më aktivisht ose do të ndiqni nga afër ngjarjet e jetës së një vajze apo gruaje të re e cila, edhe nëse është nga familja juaj, aktualisht nuk po jeton me ju nën një çati.

Binjakët

Para jush është një javë në të cilën do të përjetoni një ankth serioz financiar. Ju keni shpenzime urgjente, të rëndësishme, ose ato që do të jenë të vështira për t'u bërë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë e rëndësishme ta mbani buxhetin tuaj të organizuar. Mbështetuni vetëm në ato që keni në të vërtetë në llogarinë tuaj bankare. Javë sjell mbledhje ose ngjarje të rëndësishme që lidhen me fëmijën tuaj. Kjo do të jetë një javë e mbarë për blerjen ose shitjen e pronave. Në dashuri, gjatë kësaj jave do të keni mundësinë të pastroni disa nga shqetësimet apo keqkuptimet tuaja me partnerin. Ata që kërkojnë një lidhje të re romantike do të kenë mundësinë të takojnë dikë serioz.

Gaforrja

Kjo është një javë në të cilën do të diskutoni për udhëtime të ndryshme dhe mund të udhëtoni gjithashtu. Në përgjithësi, planet tuaja në këtë aspekt do të kenë një zhvillim të favorshëm. Kjo do të jetë një javë e mbarë për një trajtim ose terapi për të cilën keni përgatitje paraprake. Do të jetë e lehtë për ju gjatë gjithë javës të merrni vendime të rëndësishme në lidhje me problemet e vjetra ose situatat komplekse. Një ngjarje e rëndësishme do të përjetohet me një burrë nga shtëpia juaj. Burrat mbi 35 vjeç do të gëzojnë më shumë para në buxhetin e familjes. Kjo javë do të kërkojë shumë vëmendje. Do të jetë më e vështirë kjo javë për ata që bëjnë një punë që nuk u pëlqen.

Luani

Kjo javë do t'ju angazhojë me përvoja interesante në lidhje me jetën tuaj të dashurisë dhe çështjet financiare. Këto ka të ngjarë të jenë dy ngjarje të ndryshme, por ato gjithashtu mund të jenë të lidhura. Gjatë javës, një person i lindur nën shenjën e Peshores, Ujorit, ose Binjakëve do të ketë një ndikim të madh. Kjo javë sjell më shumë takime me njerëz të rëndësishëm. Kjo do të jetë një kohë veçanërisht e këndshme për romancën dhe takimet. Disa nga dobësitë e kësaj jave do të lidhen me konflikte të pakëndshme, me humbje që i keni përjetuar tashmë. Gjatë gjithë javës, përpiquni të qëndroni të qetë në punë dhe në marrëdhëniet tuaja personale, pa e kërkuar fajin tek njerëzit e tjerë dhe pa u rikthyer në përvojat e kaluara, të pakëndshme.

Virgjëresha

Kjo është një javë në të cilën miqësitë tuaja do të vihen në provë. Arsyet për këto keqkuptime ose kontradikta do të jenë të natyrave të ndryshme, por kryesisht do të jenë emocionale. Zhgënjimi do të bëjë që të vendosni për të ardhmen e kësaj marrëdhënieje. Gjatë javës do të keni mundësi të rinovoni disa nga planet ose idetë tuaja që i keni braktisur disa kohë më parë për shkak të mungesës së rrethanave të favorshme për zbatimin e tyre. Gjërat do të jenë ndryshe tani, dhe ju ndoshta do të merrni mbështetje ose këshilla të mira nga një person i lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqve. Kjo javë do të jetë e rëndësishme në jetën tuaj, sepse falë shanseve të reja ose fatit, do të keni mundësinë të dilni nga telashet që keni shkaktuar për shkak të marrëzive apo gabimeve nga ana juaj. Mos e minimizoni domethënien e ndonjë ngjarjeje gjatë këtyre shtatë ditëve.

Peshorja

Keni përpara një javë në të cilën do të angazhoheni për çështje monetare që do të jenë të rëndësishme jo vetëm për ju, por edhe për njerëzit e tjerë në familjen ose biznesin tuaj (nëse e keni një). Është e mundur të plotësoni një dokument financiar që lidhet me një person të lindur nën shenjën e Demit, Virgjëreshës ose Bricjapit. Është e mundur të merrni para nga ky njeri. Gjatë javës, problemet ose kontradiktat që do të lindin me bashkëshortin do të kenë të bëjnë me shpenzimet. Gjatë javës, do të planifikoni ngjarje dhe takime të rëndësishme me një burrë ose një vajzë. Marrëdhënia juaj me një burrë të lindur nën shenjën e Akrepit, Gaforres  ose Peshqve mund të tensionohet nga ndërhyrja e një gruaje.

Akrepi

Ndikimi i fjalëve ose veprimeve të miqve ose fqinjëve tuaj, do të shkaktojë tension në shtëpinë tuaj. Kjo javë do të jetë shumë e rëndësishme për ju, pasi ngjarje të ndryshme do t'ju çlirojnë nga marrëdhëniet e dëmshme. Efekte të ngjashme do të ketë në angazhimet ose planet tuaja, të cilat nuk ju ndihmojnë. Mos kërkoni përgjigje për çfarë po përjetoni dhe pse. Gjithçka në jetën tuaj evoluon sipas fatit tuaj dhe nuk mund të ndryshojë. Kjo javë do të jetë e rëndësishme për punën ose biznesin tuaj, pasi do të ketë disa ngjarje të rëndësishme që do të mbështesin ndryshime të rëndësishme dhe të favorshme në të ardhmen. Gjatë këtyre shtatë ditëve, përvojat më të vështira do të ndodhin në shtëpi dhe në familjen tuaj, pasi do të ketë disa emocione, dëshira dhe teka. Do të jetë e vështirë të kënaqeni të gjithë dhe veçanërisht vetë. Disa marrëdhënie martesore do të kalojnë një periudhë turbullirash serioze.

Shigjetari

Këtë javë do të shijoni biseda ose ngjarje që lidhen me fëmijën tuaj, pavarësisht se ku është ai. Në tërësi, kjo javë sjell ngjarje pozitive dhe takime me të rinjtë, kryesisht gra ose vajza. Do të diskutoni ose do përgatiteni për një udhëtim që do të bëni më vonë gjatë vitit. Ju mund të konsideroni lëvizjen nga shtëpia për të punuar në një qytet tjetër. Gjatë javës do të keni mundësinë të realizoni shumicën e planeve dhe pritshmërive tuaja. Rrethana të ndryshme do të jenë në anën tuaj dhe do të keni fat në momente ose situata të rëndësishme. Ndikim shumë të mirë në veprimet tuaja do të keni nga njerëzit e lindur nën shenjën e Ujorit, Peshores apo Binjakëve. Gjatë javës, të rinjtë do të përballen me disa probleme të pakëndshme shtëpiake, për të cilat do të kenë nevojë për ndihmë. Kjo do të jetë një javë e pafavorshme për blerjen e sendeve të shtrenjta ose një makine.

Bricjapi

Këtë javë do të keni më shumë takime ose kontakte me miqtë që janë më të rinj se ju dhe do të keni diçka për t'ju mësuar. Veçanërisht interesante dhe të dobishme për ju do të jenë marrëdhëniet miqësore ose profesionale me njerëz të lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqve. Kjo javë mund të sjellë një keqkuptim ose konflikt me një grua që do të udhëtojë në këto shtatë ditë. Gratë e reja do të stresohen më shumë në detyrat e tyre të përditshme. Java sjell disa lajme të pakëndshme që mund të lidhen me punën ose me një institucion. Shmangni konfliktet ose konfrontimet midis kolegëve dhe menaxherëve të lindur nën shenjën e Demit, Bricjapit ose Virgjëreshës. Do të merrni lajme që do t'ju trishtojnë.

Ujori

Keni përpara një javë në të cilën do të keni më shumë qartësi ose një ide se si t'i zgjidhni problemet tuaja të vjetra. Do të keni besim më të madh në veprimet dhe vendimet tuaja dhe kjo do t'ju bëjë të palëkundur në ndjekjen e tyre. Java mund të tërheqë vëmendjen tuaj për çështjet e vjetra shëndetësore që ju prekin personalisht juve ose një anëtar tjetër të familjes. Ngjarjet do të kërkojnë trajtim më kategorik, të vëmendshëm ose të vazhdueshëm, pavarësisht nga frika juaj. Këtë javë, surprizat, ngjarjet dhe përvojat e këndshme do të lidhen me familjen tuaj. Kjo do të jetë një javë e mbarë për një fejesë, martesë, përvjetor ose mbledhje të tjera të veçanta familjare. Java do të jetë gjithashtu e favorshme për çështjet financiare, dhe disa mund të befasohen këndshëm nga paratë e papritura. Përfitoni nga çdo situatë e favorshme dhe qëndroni të ndershëm e të sinqertë me njerëzit përreth jush.

Peshqit

Shmangni përfshirjen në zgjidhjen e çështjeve të pasurisë këtë javë, pasi ka të ngjarë të mashtroheni. Nëse keni nevojë për të bërë blerje të rëndësishme dhe të shtrenjtë, kontrolloni me kujdes çmimin, cilësinë, si dhe vendin e prodhimit. Nëse do të merrni pjesë në një rast të veçantë që do të kërkojë një blerje dhurate, përpiquni të jeni origjinal, në mënyrë që të mos e gjeni veten duke kopjuar zgjedhjen e dikujt tjetër. Këtë javë, shumë njerëz do të jenë të pranishëm në jetën tuaj për raste të ndryshme, qoftë në shtëpinë ose në vendin tuaj të punës ose në ngjarje të ndryshme shoqërore. Gjatë javës, dashuria do të jetë një burim emocionesh të këndshme, veçanërisht nëse jeni në gjendje të ruani harmoninë dhe mirëkuptimin në marrëdhënien tuaj. Kjo do të jetë një javë e mbarë për të marrë vendime të rëndësishme, siç është krijimi i një familjeje, ose ngjizja e një fëmije. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të mendoni me kujdes të aplikoni për një kredi. Jeni të vetëdijshëm se ky është një vendim serioz dhe do ju duhet kohë e mjaftueshme për të menduar dhe kontrolluar detajet e një kontrate të tillë para se të bëni një hap.

*Ky post u përshtat nga Astro Velida dhe është realizuar nga Fabjola Hije.