Seksi

47 pyetjet e seksit që duhet t`i bësh partnerit sot

47 pyetjet e seksit që duhet t`i bësh partnerit sot

Cila është fantazia jote më e pistë?

Me sa partner ke fjetur?

Cili është vendi më i çuditshëm ku ke bërë seks?

Cilën pjesë të trupit tim pëlqen më shumë?

Ke bërë ndonjëherë seks anal?

Nëse do vendosje ti se çfarë të vesh unë tani, cilën veshje do zgjidhje?

Ku të pëlqen të të prek më shumë?

Nëse do doje të bëje diku seks, ku do doje?

Kur ke bërë seks për herë të parë?

Cili është seksi më i mirë që ke bërë?

Cili është pozicioni yt i preferuar?

Të ka kapur ndonjëherë njeri duke bërë seks?

Shikon porno?

Ç`lloj pornoje shikon?

Sa shpesh masturbohesh?

Më thuaj një emër pozicioni që të pëlqen të bësh?

Të pëlqen më shumë të drejtosh apo e kundërta?

Cila është orgazma më e mirë që ke pasur?

Ke fjetur ndonjëherë me ndonjë koleg?

Nëse jemi bashkë për darkë jashtë dhe të them që dua të bëjmë seks, ç`do bëje ti?

Ke dërguar ndonjëherë foto intime?

Nëse do flije me ndonjë vip, me kë do doje?

Do bëje apo ke bërë seks në grup?

Cili është rekordi yt i një dite?

Je i urtë apo i zhurmshëm në seks?

Ke përdorur ndonjëherë ushqim gjatë seksit?

E ke filmuar ndonjëherë veten duke bërë seks?

Ç`të tërheq më shumë seksualisht tek mua?

Ke ndonjë fetish?

Ke lexuar ndonjëherë libër erotik?

Do m`i hiqje ndonjëherë të brendshmet pa i përdorur duart?

Të pëlqen seksi në dush?

Ku ka qenë vendi më i çuditshëm ku je masturbuar?

Ke menduar ndonjëherë për dikë tjetër ndërkohë që bëje seks?

Të ka kapur ndonjëherë njeri duke u masturbuar pa e arritur orgazmën?

Cila është eksperienca më e sikletshme seksuale që ke pasur?

Të ka zënë ndonjëherë gjumi gjatë seksit?

Të pëlqen të puthesh?

Lodhesh pas seksit?

Sa pozicione ke provuar?

Sa gjatë ke zgjatur?

Si ndizesh ti?

Me dritë ndezur apo me dritë fikur?

Poshtë apo sipër?

Kur të pëlqen më shumë, mëngjes, drekë, darkë?

I egër apo romantik?

Seksting?