Seksi

5 hile për të pasur seksin më të mirë të jetës dhe çelësi qëndron aty ku s`ta pret mendja

5 hile për të pasur seksin më të mirë të

Ka disa zona erogjene të trup që janë larg e s`kanë lidhje me pjesët më delikate e sensuale. Sot i prezanton edhe njëherë Anabell Knight, ekspertja e marrëdhënieve.

Skalpi i kokës

I pajisur me fije nervore është një nga zonat më erogjene. Provoje po s`e besove. Kërkoji partnerit të ta masazhojë pak kokën.

Kyçet e dorës

Prek me gishta pjesën e brendshme të kyçit të dorës. Masazhojë me lëvizje rrethore. Derisa të ndjesh që pulsi i partnerit po rritet.

Gjunjët

Bëhet fjalë për pjesën e [asme të gjunjëve që në fakt ju bën të ndjeni më shumë jo përmes ledhatimit, por përmes goditjeve të vogla nga partneri. Nëse s`e kishe ditur kurrë më parë këtë, sapo e mësove.

Gishtat e këmbëve

Janë idealët për t`u ngacmuar gjatë paralojës. Disa nga guduli, të tjerë ndjejnë shumë më tepër kënaqësi nëse ia prek ose ia puth.

Stomaku

Shpesh neglizhohet, por barku juaj mund të jetë çelësi për të arritur kënaqësinë maksimale.

*Burimi The Sun