Seksi

6 lodra seksi vetëm për gratë (por që nga kurioziteti do t`i shikojnë dhe burrat)

6 lodra seksi vetëm për gratë (por që nga kurioziteti do t`i

Shëndeti seksual është po aq i rëndësishëm sa ai fizik dhe mendor. Ndaj edhe “Dame” ofron disa lodra seksi të sigurta. Ato janë krijuar nga seksologu, akademik i Universitetit të Kolumbisë dhe një inxhinier mekanik.

Vibratorët dhe lodrat e seksit sugjerohen nga “Goop” dhe siç shkruhet në përshkrimin e tyre, kanë forcën e nevojshme e dizajnin e përshtatshëm.

Kushtojnë nga 85 dollarë në 135 dollarë.

6 lodra seksi vetëm për gratë (por që nga kurioziteti do t`i

Linku për porosi

6 lodra seksi vetëm për gratë (por që nga kurioziteti do t`i

Linku për porosi

6 lodra seksi vetëm për gratë (por që nga kurioziteti do t`i

Linku për porosi

6 lodra seksi vetëm për gratë (por që nga kurioziteti do t`i

Linku për porosi

6 lodra seksi vetëm për gratë (por që nga kurioziteti do t`i

Linku për porosi

6 lodra seksi vetëm për gratë (por që nga kurioziteti do t`i

Linku për porosi

*Burimi Goop